Έγινε η επιλογή των βραβευθέντων διηγημάτων του διαγωνισμού της Ένωσης Συγγραφέων Αργολίδας

 

Την Παρασκευή 28 Απριλίου συνεδρίασαν τα μέλη της επιτροπής και αποφάσισαν για την επιλογή των 9 βραβευθέντων στο διαγωνισμό διηγήματος που είχε προκηρυχθεί από την Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας τον περασμένο Νοέμβρη.

 

Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει την ίδια μέρα που θα παραλάβουν τα βραβεία τους. Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν την ίδια μέρα ένα συγχαρητήριο τίτλο για τη συμμετοχή τους στον 1ο Διαγωνισμό της Ε.Σ.Λ.Α.

 

Η ημερομηνία της βράβευσης αναβάλλεται για το φθινόπωρο αφού δεν επαρκεί ο χρόνος για την έκδοση των βραβευμένων διηγημάτων από τις EΚΔΟΣΕΙΣ «IKONA» Ι&Γ Χριστόπουλος (τους οποίους η Ένωση ευχαριστεί για τη χορηγία τους).

 

Την επιμέλεια των 9 κειμένων θα αναλάβουν οι καθηγήτριες πανεπιστημίου και μέλη της επιτροπής Ιφιγένεια Μποτουροπούλου (πρόεδρος) και η Βασιλική Λαλαγιάννη.

 

Η Ένωση  Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας, εκτός από τις παραπάνω ευχαριστεί επίσης και τα άλλα μέλη της επιτροπής τον Γιάννη Φίλη, τον Πάνο Σταθόγιαννη και τον Νίκο Μπουμπάρη για τη βοήθειά τους καθώς και την Αναστασία Κόρδαρη η οποία θα φιλοτεχνήσει το εξώφυλλο του βιβλίου και έχει κάνει το λογότυπο της Ένωσης.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια