Ολοκληρώθηκε από τη ΔΕΥΑ Ναυπλίου η υδροδότηση του ιερού ναού του Αγίου Λουκά

 

Δελτίο τύπου της ΔΕΥΑΝ

 

Όπως είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενη ανακοίνωση μας σχετικά με την υδροδότηση του νεοανεγερθέντος Ιερού Ναού του Αγίου Λουκά, μετά από σχετικό προφορικό αίτημα του ιδίου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου, είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώθηκε η υδροδότηση του Ναού.

 

Έτσι , σήμερα την 25η /4/2017, ολοκληρώθηκαν οι σχετικές εργασίες και υδροδοτήθηκε ο Ιερός ναός του Αγίου Λουκά, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την ημέρα των εγκαινίων, που θα τελεστούν την Παρασκευή 28/4/2017.

 

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο του Δ.Δ. Πυργιωτίκων, κ. Νίκα Αντώνιο, για την συνδρομή του στην εκτέλεση του έργου.

 

(Στις φωτογραφίες εμφανίζονται, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Λυκομήτρος Αλέξανδρος, ο Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Μαστορίκος Χρήστος, ο Εργοδηγός της Επιχείρησης κ. Ζήσης Ιωάννης, ο οποίος συνετέλεσε τα μέγιστα μαζί με το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. για την σύντομη εκτέλεση του έργου, ο Υπεύθυνος Λογιστηρίου και Πρωτοψάλτης κ. Μαστής Γεώργιος, και ο Εργολάβος κατασκευής κ. Λαπαθιώτης Γεώργιος).

 

 

 

4 σχόλια

  1. Την επόμενη φορά να μαζεφθεί για αναμνιστικές φωτογραφίες ολόκληρο το επειτελίο της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. Είναι κρίμα που λύπουν από μία τόσο ιστορική στιγμή

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια