Η αστυνομία ψάχνει για τον ανώμαλο που έβαλε κρυφή κάμερα σε τουαλέτα ταβέρνας του Ναυπλίου

 

H Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας επιβεβαιώνει ότι έγινε καταγγελία από πελάτισσα εστιατορίου στο Ναύπλιο, η οποία βρήκε τοποθετημένη δίπλα στη λεκάνη της γυναικείας τουαλέτας μία κρυφή κάμερα που είχε τη μορφή κρεμάστρας.

 

Εδώ και τρεις ημέρες η ανάρτηση – καταγγελία της Ευδοκίας Σκαρτάδου στο λογαριασμό της στο facebook έχει προκαλέσει σάλο. Αναφέρει πως εντόπισε στην τουαλέτα μια κρυφή κάμερα και ανάρτησε στο λογαριασμό της τις σχετικές φωτογραφίες.

 

 

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, η δε “κρεμάστρα” έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με την αστυνομία, «εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα».

 

Το ποιος την τοποθέτησε είναι άγνωστο, αλλά η πιθανότητα να την έχει εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι πολύ μικρή… Κανένας ιδιοκτήτης ταβέρνας δεν θα ρίσκαρε τόσο ανεύθυνα τη φήμη του.

 

Η κάμερα – «κρεμάστρα» διαθέτει κάρτα μνήμης κάτι το οποίο σημαίνει ότι αν ο θύτης την είχε ενεργοποιημένη, δεν αποκλείεται να έχει καταγράψει και τον ίδιο την στιγμή που την τοποθετούσε.