Όλοι οι Επιτάφιοι του Άργους και του Ναυπλίου

3,642 Likes
2,918 Shares
5 Comments

 

Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

 

Αγία Τριάδα Ναυπλίου

 

Άγιος Γεώργιος Ναυπλίου

 

Παναγία Ναυπλίου

 

Άγιος Κωνσταντίνος Ναυπλίου

 

Άγιος Αναστάσιος Ναυπλίου

 

Άγιος Βασίλειος Άργους

 

Άγιος Νικόλαος Άργους

 

Άγιος Πέτρος Άργους

 

Άγιος Ιωάννης Άργους

 

Κοίμηση Θεοτόκου Άργους

 

Παναγία Κατακεκρυμμένη Άργους

5 Σχόλια
 • Ένας πρώην πλέον Αργειος 17 Απριλίου 2017

  Όλα τα χρόνια στο σχολείο κ στα κατηχητικά, προσπαθούσαν να με μάθουν για το τι εστι Μεγάλη Εβδομάδα, Εβδομάδα των Παθών. Την κατανυκτική ατμόσφαιρα που την πλαισιώνει, το δρόμο για την κορύφωση του θείου δράματος. Το ποσο απλοί κ ενάρετοι πρέπει να είμαστε. Αυτό πριν 25 χρόνια.
  Αυτά παλιά πλέον, στην Άγρια Δύση!! Γιατί τώρα, έχουμε “χαρές κ πανηγύρια”!! Μας ενδιαφέρει ο δρόμος προς το γεφυράκι, να το καβαλήσουμε (όπως κ το καλάμι), να φέρουμε κλαρίνα, να μας δούνε όλοι (Αργειοι κ μη) καθόσον πλέον έχουμε γίνει κάποιοι κ αισθανόμαστε άρχοντες του τόπου!! Τι κ αν βγαίνω στην Ωραία Πύλη κ κυρηττω να είμαστε απλοί στη ζωή μας. Εγώ ως μέγας αρχι-παπας του Ι.Ν.Αγ. Πέτρου, θέλω να φαίνομαι. Τι κ αν ξέρω ότι οικογένεια στον τόπο που εκλεκτηκα πεινάνε, εγώ θέλω Σαλέα να φέρω μάνα μου!! Τί δεν καταλαβαίνεις, θελουμε να φανούμε. Να νιώσουμε κάποιοι μέσα στην ανυπαρξία μας.
  Υ.Γ1: Ντροπή που δε γίνεται πλέον περιφορά του Επιταφίου του Προστάτη μας Αγίου (σορυ τον δείχνουν πλέον οι κάμερες, βλακεία μου).
  Υ.Γ2: Ελπίζω να αυξηθούν κ άλλο τα δημοτικά τέλη κ του χρόνου να φέρουν Αγγελοπουλο, Σπαλιαρα κ Πάνο (μάνατζερ ράγκμπι).

  3

  0
 • Ανώνυμος 15 Απριλίου 2017

  Αν κάποιοι νομίζουν ότι εχουν γούστο και αντικατέστησαν τον επιτάφιο του Αγίου Πέτρου με αυτόν που παρουσίασαν τότε αλοίμονό μας γιατί εχουν προγραμματίσει να αφήσουν στο Ναό μόνο τις καρέκλες για να θυμίζουν τον Καθεδρικό και Μητροπολιτικό Ναό.Εχουν γίνει επικίνδυνα προκλητικοί.Αραγε επίτροποι υπάρχουν ;

  5

  0
 • Ανώνυμος 14 Απριλίου 2017

  Με Γαϊτανους λείψανα κλπ τα ταμεία γέμισαν και αγόρασαν καινούργιο επιτάφιο

  10

  0
 • Ανώνυμος 14 Απριλίου 2017

  Του Αγίου Πέτρου Άργους μάλλον έχετε κάνει λάθος επιτάφιο.

  1

  0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.