Το Ναύπλιο, νούμερο 2 στις προτιμήσεις των Ελλήνων τουριστών για το Πάσχα

 

Κέρκυρα ψηφίζουν φέτος για το Πάσχα οι Ελληνες και ακολουθούν το Ναύπλιο, η Σαντορίνη, η Μονεμβασιά και τα Ιωάννινα, σύμφωνα με την έρευνα της τουριστικής ιστοσελίδας Trivago.

 

Η Αθήνα, η Κρήτη και οι Κυκλάδες βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των ξένων τουριστών, καθώς φέτος συμπίπτει ο εορτασμός του ορθόδοξου και του καθολικού Πάσχα.

 

Τα καταλύματα τόσο στη νησιωτική όσο και στην ηπειρωτική Ελλάδα εμφανίζουν πληρότητες της τάξης του 80% με 90%, ιδιαίτερα θετική είναι η εικόνα των κρατήσεων για τον Μάιο και Ιούνιο, ενώ με βάση τις κρατήσεις ο ελληνικός τουρισμός θα απογειωθεί και πάλι από τον Ιούλιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

 

Τέλος και οι ηπειρωτικοί προορισμοί -Αράχοβα, Καρπενήσι, Χαλκιδική, Πήλιο και Τρίκαλα Κορινθίας- αναμένεται να παρουσιάσουν υψηλές πληρότητες 70-90% για την εποχή, με τους εκδρομείς της τελευταίας στιγμής να καθορίζουν το τελικό ποσοστό.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια