Έκλεισαν τα ΕΛΤΑ στη Νέα Επίδαυρο, παρά τις διαβεβαιώσεις για συνέχιση της λειτουργίας τους

 

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά με θέμα την επιστολή διαμαρτυρίας του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Επιδαύρου προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων για την απροειδοποίητη αναστολή λειτουργίας του εκεί Ταχυδρομικού Καταστήματος παρά τις διαβεβαιώσεις της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέχιση λειτουργίας του.

 

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

 

“Σε συνέχεια προηγούμενης σχετικής Ερώτησής μου, διά της παρούσης σας κοινοποιώ συνημμένως την 1649/9-4-2017 επιστολή του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Επιδαύρου προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, η οποία μου κοινοποιήθηκε, με την οποία εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της τοπικής κοινότητας για την απροειδοποίητη αναστολή λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Νέας Επιδαύρου Αργολίδας παρά τις διαβεβαιώσεις της Κυβέρνησης για τη συνέχιση λειτουργίας του”.

1 σχόλιο

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια