Μανιάτης: Πολιτική και ιστορική απρέπεια η ταύτιση Αλέξη Τσίπρα – Ανδρέα Παπανδρέου

127 Likes
20 Shares
4 Comments

 

Ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Βουκευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

Αποτελεί πολιτική και ιστορική απρέπεια, ο Υπουργός των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ κ. Χρ. Σπίρτζης να ταυτίζει ως εμπνευστές του τον Πρωθυπουργό των δύο μνημονίων, του χρέους των 80 δις € και της εκχώρησης στους δανειστές του συνόλου της εθνικής περιουσίας, Αλ. Τσίπρα, με τον ιστορικό ηγέτη και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Ας αρκεστούν στη χυδαιότητα των λόγων και πράξεων τους σε βάρος της αισθητικής και του ορθολογισμού της σημερινής γενιάς. Δεν τους επιτρέπεται η πολιτική καπηλεία του ονόματος ενός μεγάλου πολιτικού, που ένωσε τους πολίτες κι έκανε πράξη την εθνική περηφάνια και την κοινωνική αλληλεγγύη.

4 Σχόλια
 • Ανώνυμος 12 Απριλίου 2017

  Αν δείτε ποιοι εκπροσωπούσαν την συμμορία Σημίτη στο νομό θα καταλάβετε για τι μιλάμε….βολεμενα λαμόγια χωρίς ένσημο του ΙΚΑ κυκλοφορούν με στόμφο …Αφού έβγαλαν το μαύρο χρήμα τους έξω ..Βολεψαν τα παιδιά τους …Έφτιαξαν της πολυκατοικίες τους και πουλανε κ πνεύμα στην ανακαινισμένη πλατεία ……Υπάρχει και θεός όμως κ θεία δίκη….Για τα μιάσματα και νοσταλγούς του σημητοφσσιστα προδότη του έθνους ……

  4

  1
 • Ανώνυμος 12 Απριλίου 2017

  Ας είχες φέρει και εσύ τον προαστιακό στην περιοχή και θα ήσουν πραγματικός πολιτικός, Όταν ήσουν στην κυβέρνηση σπαταλήθηκαν 35 εκατομμύρια ευρώ για “αναβάθμιση” της γραμμής Κόρινθος – Άργος – Ναύπλιον αλλά (όπως ήταν φυσικό) δεν απέδωσαν. .

  5

  1
 • Ανώνυμος 11 Απριλίου 2017

  ενω να λέγεσαι εσύ πολιτικός είναι ευπρεπές;

  8

  0
  • Ανώνυμος 11 Απριλίου 2017

   Πρωην υπουργέ των τρένων ποτέ δεν ήσουν με τον Αντρέα….Εσύ ήρθες όψιμος στο χώρο.με έμμισθη θέση που σου έδωσε ο φασίστας Σημίτης με την συμμορία των Μαντέλη Γιάννου κ των συν αυτώ…..Δεν επιτρέπεται να αναφέρεσαι στο όνομα Παπανδρέου Ανδρέα εσύ τουλάχιστον…Πάντα ήσουν με τον καταστροφέα πολιτικό δοσιλογο κ υπόδικο ….Σημιτακο ..Ένας πολέμιος της συμμορίας Σημίτη….Κσι υποστηρικτής του ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου

   6

   0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.