Προσφορά από τους αστυνομικούς της Αργολίδας στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

 

Η Τοπική Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, επισκέφθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Νομού Αργολίδας, το οποίο εδρεύει στην Πυργέλλα και ενημερώθηκε για το τεράστιο έργο που επιτελείται στο ανωτέρω εκπαιδευτικό ίδρυμα από τον διευθυντή του κ. Σωτήρη Ταραντίλη καθώς και από το έμπειρο διδακτικό και επιστημονικό προσωπικό.

 

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μοίρασαν συμβολικά δώρα στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Αργολίδας και παρέδωσαν συμβολικό χρηματικό ποσό για κάλυψη βασικών αναγκών του εργαστηρίου.
Επιθυμία της Ένωσης και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. είναι η συνέχιση των σχέσεων φιλίας και συνεργασίας καθώς και η πραγματοποίηση και άλλων εκδηλώσεων αλληλεγγύης.

 

Η Ένωση εξήρε το έργο των εκπαιδευτικών, ευχήθηκε ολόψυχα σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και ότι θα είναι συμπαραστάτης στο δύσκολο, επίμονο και επίπονο κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια