Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα Τουρισμού της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου

 

Την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από μαθητές -τριες και επαγγελματίες της περιοχής αίθουσα Τέχνης – Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος στο Αργος, εκπαιδευτική Ημερίδα Τουρισμού του ΙΕΚ Πελ/σου με θέμα: Νέες τάσεις & προοπτικές στον Ελληνικό Τουρισμό.

 

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και υποστηρίχθηκε από την ΚΕΔΑΜ του Δήμου Αργους Μυκηνών.

 

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν και παρουσιάστηκαν από τους ομιλητές περιελάμβαναν: εκπαίδευση και απασχόληση στον τουρισμό , αειφόρος τουριστική ανάπτυξη, περιβαλλοντική προστασία και τουρισμός , Ελληνικά προϊόντα και φιλοξενία, πολιτιστικά μνημεία-τουριστική ανάδειξη και βελτιστοποίηση εσόδων επιχειρήσεων στον τουρισμό.

 

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ Κωνσταντίνος Καχριμάνης ευχαριστεί για την παρουσία και χαιρετισμό τους στην Ημερίδα:

 

Ευριδίκη Κουρνέτα, Γενική Γραμματέα Υπ Τουρισμού (απέστειλε γραπτό χαιρετισμό)
Καμπόσο Δημήτριο, Δήμαρχο Αργους – Μυκηνών
Πέτρο Κουτσόπουλο, Γενικό Γραμματέα Τουρ Οργαν Πελοποννήσου.

 

Επίσης τον Πέτρο Διολίτση, Πρόεδρο ΚΕΔΑΜ για την υποστήριξη της εκδήλωσης και τον Κρίγκο Δημήτριο, Αντιδήμαρχο Αργους – Μυκηνών για την παρουσία του.

 

Τους ομιλητές που υποστήριξαν την παραπάνω θεματολογία:
Μαρινάκο Κων/νο, Πρόεδρος Τουρ Οργαν Πελ/σου
Ορφανίδου Ιωάννα, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Βαλιαντή Μάριο, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Καραχανίδη Ιορδάνη, Καθηγητής Υπ Τουρισμού
Τζιαμπάση Κων/νο, Ερευνητής Αρχαιολόγος
Στρίκλαντ Στέφανο, καθηγητής Οικονομικών

 

Επίσης τους Κρεμύδα Γεώργιο Δ/ντή ΙΕΚ Ναυπλίου, Ματσιμάνη Νικολλέτα Δ/ντρια ΙΕΚ Αργους, Κολορίζα Ιωάννα Δ/ντρια ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, Δήμα Γεώργιο Υποδ/ντή ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, Τσίμπο Χρήστο Εκπαιδευτικό , Κόντη Ιωαννη Πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου.

 

Ακόμα τους μαθητές-τριες του ΙΕΚ Πελοποννήσου που υποστήριξαν την Ημερίδα τις καθηγήτριες Καρακίτσου Γεωργία, Καπετάνιου Πένυ και Ξυνού Μαρία και το προσωπικό της σχολής Μανιάτη Χρήστο, Καραχοντζίτη Παρασκευή και Καραχάλιου Ησαία.

 

 

 

 

1 σχόλιο

  1. Όταν είδα ότι ο διευθυντής ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Κρίγκογια την παρουσία του στην ημερίδα σκέφτηκα να πατήσω “Αστείο”. Αλλά μετά διάβασα ότι ευχαριστεί και τον μαέστρο Γιάννη Κόντη και πάτησα “Θλιβερό”.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια