Ανδριανός στη Βουλή: Προσβολή η μη εκπροσώπηση της Κυβέρνησης στην παρέλαση του Ναυπλίου

 

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Επικρατείας Δ. Τζανακόπουλο με θέμα την απουσία εκπροσώπου της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο.

 

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

 

“Η απουσία εκπροσώπου της Κυβέρνησης από τις φετινές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου και την παρέλαση στρατιωτών του ΚΕΜΧ και των μαθητών των σχολείων του Ναυπλίου που πραγματοποιήθηκαν στην ιστορική πρώτη πρωτεύουσα του ελεύθερου ελληνικού κράτους και έδρα της κυβέρνησης του Ιωάννη Καποδίστρια συνιστά ευθεία προσβολή έναντι της ιστορίας και του εθνικού συμβολισμού της πόλης και προκάλεσε ερωτηματικά στους πολίτες του Ναυπλίου και της Αργολίδας καθώς και στους επισκέπτες της περιοχής.

 

Κατόπιν αυτών, ερωτάται ο Υπουργός:

 

Για ποιο συγκεκριμένο λόγο δεν εκπροσωπήθηκε φέτος η Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο”.

 

1 σχόλιο

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια