Ξαναμπαίνει σε δημοπρασία το κτίριο του ΤΑΙΠΕΔ στο Ναύπλιο – Κανείς δεν έδωσε 850.000 €

336 Likes
36 Shares
1 Comments

του Γιώργου Νικολόπουλου

 

Αφού δεν βρέθηκε κανένας επίδοξος αγοραστής για να πλειοδοτήσει στη δημοπρασία του ΤΑΙΠΕΔ για το κτήριο στο Μεγάλο Δρόμο (Βασ. Κωνσταντίνου 6) στο Ναύπλιο, αυτό πρόκειται να ξαναβγεί σε ηλεκτρονική δημοπρασία. Ήδη, στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ βρίσκεται στην κατηγορία με τους «Αναμενόμενους Διαγωνισμούς».

 

Η δημοπρασία έληξε το Δεκέμβριο του 2016 και για την αγορά του τριώροφου κτίσματος δεν ενδιαφέρθηκε κανένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο και αυτό πολύ πιθανόν να οφείλεται στην ιδιαίτερα υψηλή τιμή του: H δημοπρασία ξεκινούσε από τα 850.000 ευρώ ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ένα μέρος του είναι μισθωμένο.

 

Η νέα τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας αναμένεται να είναι χαμηλότερη αλλά και πάλι είναι αμφίβολη η ύπαρξη ενδιαφέροντος για την αγορά του.

 

——————

 

Στον κατάλογο των προσεχών δημοπρασιών βρίσκονται και άλλα δύο ακίνητα από την Αργολίδα τα οποία ανήκουν στην ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου). Πρόκειται για ένα οικόπεδο στο Άργος και ένα κτίσμα στην παραλιακή του Πορτοχελίου.

 

Το οικόπεδο στο Άργος έχει έκταση 1.520 τετραγωνικά μέτρα και είναι εντός σχεδίου πόλης. Τμήμα του καλύπτεται με πορτοκαλαιώνα, βρίσκεται σε αραιοκατοικημένη οικιστική περιοχή, 1 χλμ βορειοανατολικά του κέντρου, σε απόσταση 150 μ. ανατολικά της οδού 25ης Μαρτίου (ανατολικός περιφερειακός).

 

 

Το κτίσμα (κατάστημα) στο Πορτοχέλι βρίσκεται στην παραλιακή οδό (Ευαγγελιστρίας) είναι 28 τ.μ. με βοηθητικό χώρο 5 τ.μ., ενώ συνολικά το οικόπεδο έχει έκταση 103 τ.μ. Το κατάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι νοικιασμένο.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ
  • Ανώνυμος 3 Απριλίου 2017

    Σε 3-4 χρονάκια που θα πέσει η τιμή στα 150 χιλιάρικα θα ασχοληθώ κι εγώ. Δε τα έχω πρόχειρα τώρα αλλά μέχρι τότε που ξερεις.

    1

    0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.