Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε σπίτια και απάτες κατά ηλικιωμένων από την Ασφάλεια Ναυπλίου

 

Τις τελευταίες ημέρες, από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου εξιχνιάστηκαν κλοπές σε 3 σπίτια και ένα κατάστημα στο Δήμο Ναυπλιέων καθώς και δύο περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων.

 

Πιο συγκεκριμένα:

 

· Eξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής σε σπίτι ημεδαπού, που είχε γίνει την 8.9.2014 σε χωριό του Ναυπλίου. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

 

· Eξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής σε σπίτι ημεδαπού, που είχε γίνει την 19.4.2014 στο Ναύπλιο. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας  21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπή.

 

· Eξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής σε όχημα ημεδαπού, που είχε γίνει την 13.10.2016 σε χωριό του Ναυπλίου. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

 

· Eξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής σε σπίτι ημεδαπού, που είχε γίνει την 19.2.2017 στο Ναύπλιο. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

 

· Eξιχνιάστηκαν δύο  περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων ημεδαπών, που είχαν γίνει την 29.3.2017, στο Ναύπλιο και σε χωριό του Δήμου. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο ημεδαποί, ηλικίας 51 και 48 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν αυτοτελείς δικογραφίες για απάτη.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια