Ενέργειες της Πρωτοβουλίας για την επαναλειτουργία του τραίνου στην Αργολίδα

 

Πριν λίγες μέρες στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ στην Αθήνα, η Πρωτοβουλία για την Επαναλειτουργία Τώρα του Τραίνου στην Αργολίδα συμμετείχε σε εκτενή συζήτηση μαζί με το προεδρείο του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου και τη διοίκηση του ΟΣΕ. Αντικείμενο της συνάντησης, οι τεχνικές λεπτομέρειες και οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για να ξεκινήσει το τραίνο στην Αργολίδα.

 

Συγκεκριμένα, πάγια θέση του ΟΣΕ είναι να κυκλοφορούν τραίνα στην υποδομή του. Ειδικά, είναι εφικτή η ανάταξη της γραμμής Κόρινθος- Μυκήνες- Άργος- Ναύπλιο εφόσον κληθεί από την προϊστάμενη αρχή του να τη λειτουργήσει.

 

Για αυτό το λόγο η Πρωτοβουλία για την Επαναλειτουργία Τώρα του Τραίνου στην Αργολίδα ζητά από το Υπουργείο Μεταφορών άμεσα να αποφασίσει την επανεκκίνηση της γραμμής και να καταστήσει τον ΟΣΕ συντονιστή των οργανισμών και των υπηρεσιών που θα υλοποιήσουν αυτή την απόφαση. Τέλος, καλεί τους φορείς του νομού Αργολίδας να απευθυνθούν από κοινού στην ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών ώστε να υπάρξει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια