Περισσότερα από 30.000 € ξόδεψε ο Δήμος Ναυπλιέων για την περσινή έκθεση των γιοτ

 

Δύο χρηματικά εντάλματα εκδόθηκαν στα τέλη Μαρτίου του 2017 από το Δήμο Ναυπλιέων προς τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλλάσιου Τουρισμού για τη διοργάνωση της έκθεσης επαγγελματικών σκαφών «MEDITERRANIAN YACHT SHOW» που έγινε τον Μάιο του 2016 στο λιμάνι της πόλης.

 

Το συνολικό ποσό των δύο χρηματικών ενταλμάτων ξεπερνά τα 30.000 ευρώ.

 

Η πρώτη πληρωμή είναι αξίας 24.477 ευρώ και αφορά «δαπάνες συνδιοργάνωσης της έκθεσης (προετοιμασία & συντονισμός διοργάνωσης & παροχής υπηρεσιών παρουσίασης & προώθησης αυτής)».

 

Η δεύτερη πληρωμή είναι αξίας 6.193 ευρώ και αφορά «Προμήθεια αναλωσίμων υλικών αναγκαίων για την έκθεση».

 

Εν αναμονή της επόμενης έκθεσης των γιοτ σε μερικές εβδομάδες, το ερώτημα είναι εάν αυτή «έβγαλε τα λεφτά της»… Πόσο ωφέλησε η έκθεση την τοπική κοινωνία; Πόσοι Ναυπλιώτες άραγε αγόρασαν γιοτ από την έκθεση; Ποιο ποσό κέρδισε η τοπική αγορά από τους επισκέπτες της έκθεσης; Με πόσα χρήματα συμμετείχαν σε αυτήν οι διοργανωτές της, οι οποίοι όπως είναι λογικό είχαν οικονομικά οφέλη από τις συμμετέχουσες εταιρείες που απευθύνονταν σε βαθύπλουτους πελάτες;

Γ. Νικ.

1 σχόλιο

  1. Γεια σου δημαρχάρα, ξόδευε!Τι και αν πολλα μαγαζιά εκλεισαν, τι κι αν πολλα εχουν φτασει σε σημειο να θελουν να κλεισουν.Οχιιι εκεί εμείς…να ξοδευουμε το χρήμα για να αποκτήσει ”προσωπο” η πολη. Λες και τα κοτερα θα φέρουν τουρίστες ή λες και αυτοί που έχουν τα κότερα θα αφήσουν χρήμα στην τοπική αγορά…Η κοινωνική πολιτική δηλαδή είναι να μοιράζεις μόνο όσπρια κλπ;Αρκεί αυτό;

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια