Ομιλία του ορθοπεδικού Νικόλαου Σχοινοχωρίτη στο “Δαναό”

 

Την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός», θα ομιλήσει ο Νικόλαος Κ. Σχοινοχωρίτης, Ιατρός Ορθοπεδικός με θέμα: «Η κήλη του μεσοσπονδύλιου δίσκου και η αντιμετώπισή της με τη μέθοδο της δισκοπλαστικής».

 

Ο Νικόλαος  Κ. Σχοινοχωρίτης

Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξειδικεύθηκε στην Ορθοπεδική τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Βρετανία και την Ελβετία. Εργάστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Χίου και από τον Ιανουάριο του 2002 εργάζεται στο Νοσοκομείο ΄Αργους, έχοντας εξελιχθεί στο βαθμό του Διευθυντή Ε.Σ.Υ. Εχει συμμετοχή σε ορθοπεδικά συνέδρια που έχουν λάβει χώρα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

 

Κοινωνική Δραστηριότητα

Εχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου ΄Αργους, καθώς επίσης μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ιδίου Νοσοκομείου. Εχει επίσης διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ».

 

Επιστημονική Δραστηριότητα

Εχει μεταπτυχιακό τίτλο «ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ.» από το « ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ».

 

Από τον Ιανουάριο του 2014, σε συνεργασία με συναδέλφους από την ορθοπεδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου ΄Αργους, εφαρμόζουν τη μέθοδο της ΔΙΣΚΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ σε επιλεγμένα περιστατικά που πάσχουν από κήλη του μεσοσπονδυλίου δίσκου στην οσφυϊκή, αλλά και στην θωρακική μοίρα της σπονδυλικής στήλης, καθώς και τη μέθοδο της ΚΥΦΟΠΛΑΣΤΙΚΉΣ σε επιλεγμένα περιστατικά με κάταγμα σπονδυλικού σώματος.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια