Ευχαριστήριο του Αλέξανδρου Μουσούρου για την ομιλία του στο «Δαναό»

 

Την Κυριακή 26 Μαρτίου στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» μίλησε ο Αλέξανδρος Ν. Μουσούρος, Κλινικός ψυχολόγος, ψυχοθεραπευτής με θέμα: «Ψυχική Υγεία και Αποστιγματισμός». Θα προβληθούν σχετικές διαφάνειες και θα ακολουθήσει συζήτηση.

 

Ακολουθεί ευχαριστήριο από τον Αλ. Μουσούρο:

 

Η χθεσινή ενημερωτική ομιλία με τίτλο “Ψυχική Υγεία και Αποστιγματισμός”, στην αίθουσα του Συλλόγου Αργείων ο Δαναός στο Άργος, στέφθηκε με ιδιαίτερη απήχηση από το κοινό.

 

Τα θερμά μου ευχαριστήρια στον αντιπρόεδρο του Συλλόγου κύριο Κωτσοβό που με προλόγισε, όπως και τα μέλη του Συλλόγου Αργείων ο Δαναός για τη φιλοξενία σε έναν ιδιαίτερα ιστορικό χώρο. Θέλω να ευχαριστήσω εγκάρδια τον κόσμο που παρευρέθηκε σε αυτή την προσπάθεια, αποσκοπώντας στην εξάλειψη των στερεοτύπων που αφορούν την ψυχική υγεία στην χώρα μας.

 

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα που με τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του Δήμου Άργους Μυκηνών και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε στην αλλαγή! Εις το επανιδείν!

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια