Ανταποκριτές ΟΓΑ του Δήμου Άργους: Γιατί απέχουμε από τα καθήκοντά μας

 

Με επιστολή προς τον πρόεδρο του ΟΓΑ, τον προϊστάμενο του υποκαταστήματος Τρίπολης και το Γραφείο του Δημάρχου, οι ανταποκριτές ΟΓΑ του Δήμου Άργους – Μυκηνών ενημερώνουν για αποχή από τα καθήκοντά τους (όπως και οι ανταποκριτές της υπόλοιπης χώρας):

 

Αξιότιμοι κύριοι,
Με την παρούσα επιστολή μας, θα θέλαμε να σας εκθέσουμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, σχετικά με τις αμοιβές μας καθώς και το μέλλον μας ως ανταποκριτές του ΟΓΑ. Όπως ήδη γνωρίζετε, στις 12/12/2016 έγινε η τελευταία πληρωμή μας, που αφορούσε το πέμπτο δίμηνο του 2016.

 

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο οι Ανταποκριτές του Ο.Γ.Α. εδώ και πέντε (5) μήνες περίπου να παρέχουν υπηρεσίες χωρίς να τους καταβάλλεται η προβλεπόμενη αποζημίωση και χωρίς να γνωρίζουν ποιο το μέλλον του θεσμού του Ανταποκριτή του Ο.Γ.Α. αφού και δεν έχει ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του νέου φορέα και ως εκ τούτου η απαραίτητη πίστωση για την αμοιβή τους για το έτος 2017. Καμιά επίσης ενημέρωση δεν έχουμε το πότε θα καταβληθούν οι προβλεπόμενες αμοιβές για το διάστημα που παραμένουμε απλήρωτοι και που αφορά τόσο στον Ο.Γ.Α. όσο και στον Ε.Φ.Κ.Α.

 

Μετά από συγκέντρωση όλων των ανταποκριτών ΟΓΑ του Δήμου μας και ανταλλαγή απόψεων, και επειδή έχουμε φθάσει σε οριακό σημείο και η υπομονή μας έχει εξαντληθεί, αποφασίσαμε να προκηρύξουμε ΑΠΟΧΗ από τα καθήκοντα των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. έως την καταβολή του συνόλου των οφειλομένων αποδοχών αλλά και την αναλυτική ενημέρωσή μας για το μέλλον του θεσμού στο πλαίσιο λειτουργίας του Ε.Φ.Κ.Α..

 

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η παρούσα επιστολή μας θα διαβιβαστεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και θα αναρτηθεί στα γραφεία του Δήμου μας, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά οι εξυπηρετούμενοι πολίτες.

 

Πιστεύουμε ότι σας εκθέσαμε με σαφήνεια το πρόβλημά μας και αναμένουμε σύντομα την παρέμβασή σας για επίλυσή του, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να ασκούμε απρόσκοπτα τα καθήκοντά μας, όπως τόσα χρόνια πράξαμε με ευσυνειδησία και υπευθυνότητα, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, των πολιτών του Δήμου μας.

 

Με εκτίμηση, οι κάτωθι ανταποκριτές ΟΓΑ του Δήμου Άργους-Μυκηνών

1. Αθανασόπουλος Γεώργιος
2. Αλεξανδρόπουλος Θεόδωρος
3. Ιακωβίδης Δημήτριος
4. Καλλιοντζή Γεωργία
5. Κάτσουδα Πετρούλα
6. Κλησιάρης Αντώνιος
7. Κλησιάρης Νικόλαος
8. Κωτσιαντής Ιωάννης
9. Λιαγκριδώνη Βασιλική
10. Λυκαργύρης Βασίλης
11. Λυκίδης Χρήστος
12. Μαρκάκη Δήμητρα
13. Μαυρόγιαννη Αγγελική
14. Μπάρλα Παναγιώτα
15. Νάσαινα Σοφία
16. Νικολοπούλου Θεοδώρα
17. Οικονόμου Γεράσιμος
18. Ορφανού Αικατερίνη
19. Παναγιωτόπουλος Σταμάτης
20. Παπαϊωάννου Νικόλαος
21. Πετρόπουλος Ανδρέας
22. Σμυρλής Γεώργιος
23. Σπυράκης Σαράντος
24. Τρίκκας Χρήστος
25. Τσίρου Μαρία
26. Φλούτση Αικατερίνη

1 σχόλιο

  1. Από ποια καθήκοντα ακριβώς απέχουν οι κύριοι? Μονίμως σε “αποχή” βρίσκονται από την εργασία τους αφού όποτε απευθυνθείς σε αυτούς άκρη δεν βγάζεις και δεν σε εξυπηρετούν ποτέ…Θα πρέπει λοιπόν ο νέος φορέας ο ΕΦΚΑ να δει το θέμα ορθολογικά και να κρατήσει μόνο όσους δουλεύουν….

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια