Μαλτέζος και Στείρης, μέλη του Τομέα Οικονομικών της ΝΔ

 

Διπλή εκπροσώπηση έχει η Αργολίδα στον Τομέα Οικονομικών τηςε Νέας Δημοκρατίας: Ορίστηκαν ως μέλη ο Γιάννης Μαλτέζος και ο Σπύρος Στείρης.

 

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Μαλτέζος:

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Τομεάρχη Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας κο Χρήστο Σταικούρα, Βουλευτή και πρώην Υπουργό, καθώς και τον κο Θεόδωρο Φορτσάκη, αναπληρωτή Τομεάρχη, Βουλευτή, πρώην Πρύτανη Πανεπιστημίου Αθηνών, για την εξαιρετική τιμή που μου έκαναν ορίζοντάς με μέλος στον Τομέα Οικονομικών.

 

Ο Τομέας αυτός αποτελεί έναν από τους πλέον νευραλγικούς, κρίσιμος στη διαμόρφωση του Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Αποτελεί άρα μία μεγάλη ευθύνη και πρόκληση η συμμετοχή σε ένα τέτοιο πολύτιμο κύτταρο παραγωγής πολιτικής.

 

Θα ήθελα παράλληλα να συγχαρώ και τον κο Σπύρο Στείρη, Οικονομολόγο, Mέλος της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος επίσης ορίσθηκε στον ίδιο Τομέα. Θα είναι επομένως διπλή η εκπροσώπηση του Νομού μας στο σημαντικό αυτό Τομέα.

 

1 σχόλιο

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια