Συγκινημένος ο μητροπολίτης Καλλίνικος από τη συναυλία των Μουσικών Σχολείων Αργολίδας και Άρτας

43 Likes
158 Shares
0 Comments

 

Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, ο οποίος κατάγεται από το Άργος, είδε τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων της  ιδιαίτερης πατρίδας του αλλά και της Μητρόπολης που υπηρετεί τους τελευταίους μήνες σε μια κοινή εκδήλωση… 

 

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου , στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων Αργολίδας και Άρτας.

 

50 μαθητές και πέντε εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας βρέθηκαν στην Άρτα από το Σάββατο 18 Μαρτίου μέχρι την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης.

 

Κατά την παραμονή τους στην Άρτα, γνώρισαν το μοναδικό και ιστορικό περιβάλλον της περιοχής, ξεναγήθηκαν στον Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου το βράδυ, παρουσίασαν εκδήλωση ανοικτή στο κοινό στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης.

 

Η θεατρική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, παρουσίασε «Το Παραμυθογεφύρι της Άρτας» και σύνολο βυζαντινού χορού απέδωσε βυζαντινούς ύμνους.

 

Η εκδήλωση έκλεισε με σύμπραξη παραδοσιακού συνόλου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, με αντίστοιχο σύνολο του Μουσικού Σχολείου Άρτας.

 

Φωτογραφίες: Ιερά Μητρόπολη Άρτης

 

 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.