Τα 23 θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων

 

Συνεδριάζει την Τετάρτη 22 Μαρτίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων για να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ 1ο
Περί εκλογής (2) δύο δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας ως μελών της εκτελεστικής επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων για τις περιπτώσεις που λειτουργεί ως πειθαρχικό όργανο.

 

ΘΕΜΑ 2ο
Περί ορισμού μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ναυπλιέων » (ΔΟΠΠΑΤ).

 

ΘΕΜΑ 3ο
Περί έγκρισης πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης οικονομικού έτους 2017.

 

ΘΕΜΑ 4ο
Περί έγκρισης της υπ’ αρ. 20/2017 απόφασης του ΔΣ του ΔΟΠΠΑΤ με θέμα « έγκριση απολογιστικών οικονομικών στοιχείων οικ. έτους 2016 ».

 

ΘΕΜΑ 5ο
Περί έγκρισης της υπ’αρ. 28/2017 απόφασης του ΔΣ του Δημ. Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου με θέμα « έγκριση 1ης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2017 ».

 

ΘΕΜΑ 6ο
Περί έγκρισης διοργάνωσης εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και ψήφιση σχετικής πίστωσης.

 

ΘΕΜΑ 7ο 

Περί έγκρισης εκτέλεσης του έργου « Διαχωρισμός αίθουσας στο Δημ. Σχολείο Αγ. Αδριανού » και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος.

 

ΘΕΜΑ 8ο
Περί ορισμού συμβούλων, δια κληρώσεως, για την συγκρότηση επιτροπών παραλαβής μικρών έργων.

 

ΘΕΜΑ 9ο
Επί εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής : α) για μεταφορά της προτομής του Άγγελου Τερζάκη και β) για τοποθέτηση κινητών εμποδίων έμπροσθεν της εισόδου Συλλόγου «Παλαμήδη».

 

ΘΕΜΑ 10ο
Επί εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για έγκριση λήψης μέτρων μείωσης ταχύτητας οδού Μεσολογγίου, κατόπιν αιτήσεως κας Όλγας Γεωργαντέα.

 

ΘΕΜΑ 11ο
Επί εισηγήσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για χωροθέτηση δύο θέσεων στάθμευσης για εξυπηρέτηση ΑμεΑ, επί του χώρου στάθμευσης του λιμένα Τολού.

 

ΘΕΜΑ 12ο
Επί εισηγήσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για καθορισμό θέσης περιπτέρου του κ. Θωμά Βασιλείου του Αγγέλου .

 

ΘΕΜΑ 13ο
Eπί αιτήματος του 4Χ4 SPORT CLUB Nαυπλίου για συνδιοργάνωση με το Δ. Ναυπλιέων Πανελλήνιου Αγώνα.

 

ΘΕΜΑ 14ο
Περί λογιστικής τακτοποίησης προϋπολογισμού Δ. Ναυπλιέων οικ. έτους 2016.

 

ΘΕΜΑ 15ο 
Περί έγκριση παράτασης σύμβασης καυσίμων έτους 2016.

 

ΘΕΜΑ 16ο

Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης με το φεστιβάλ Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, διενέργειας σύντομων θεατρικών εργαστηρίων και διαλέξεων πάνω σε κείμενα του αρχαίου δράματος .

 

ΘΕΜΑ 17ο
Επί εισήγησης Ταμειακής Υπηρεσίας για επιστροφές ποσών ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.

 

ΘΕΜΑ 18ο
Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης με το ίδρυμα « Ι. Καποδίστριας», με το Σύλλογο Φιλολόγων Αργολίδας και το Σύλλογο «Παλαμήδης» εκδήλωσης –ομιλίας με τον πανεπιστημιακό Αρ. Χατζή.

 

ΘΕΜΑ 19ο
Περί κατανομής στις Σχολικές Επιτροπές Α-βάθμιας και Β-θμιας Εκπαίδευσης ποσού χρηματοδότησης (επιχορήγησης Δήμων από ΚΑΠ) για «επισκευές, συντ/σεις και λειτουργικές δαπάνες» .

 

ΘΕΜΑ 20ο
Περί επέκτασης δικτύου δημοτικού φωτισμού.

 

ΘΕΜΑ 21ο
Περί έγκρισης συμμετοχής του Δήμου Ναυπλιέων στο «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» με διακριτικό τίτλο «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ», έγκριση Καταστατικού, διακήρυξης και ορισμός εκπροσώπων .

 

ΘΕΜΑ 22ο
Περί έγκρισης τροποποίησης προϋπολογισμού 2017.

 

ΘΕΜΑ 23ο
Περί έγκρισης χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον Ρουμελιώτη Νικόλαο του Δημήτριου

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια