Συλλυπητήριο ψήφισμα του Τοπικού Συμβουλίου Αχλαδοκάμπου για το θάνατο του Μιχαήλ Μπονώρη

 

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

 

Το Τοπικό Συμβούλιο Αχλαδοκάμπου του Δ. Άργους – Μυκηνών μετά την είδηση του θανάτου του Ιατρού Μιχαήλ Μπονώρη του Ευαγγέλου, ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν Αντιπρόεδρος της τέως Κοινότητας Αχλαδοκάμπου, συνήλθε στις 20 Μαρτίου 2017, σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το παρακάτω ψήφισμα:

 

«Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του εκλεκτού μας συμπολίτη και πρώην Αντιπροέδρου της τέως Κοινότητας Αχλαδοκάμπου Μιχαήλ Μπονώρη, ενός επιστήμονα που πρόσφερε τα μέγιστα στον τομέα της υγείας των συνανθρώπων μας, ενός Ανθρώπου, που εκτός από τις Ιατρικές του γνώσεις, είχε έντονη και πολλαπλή δραστηριότητα στην κοινωνικοπολιτική ζωή του τόπου μας και που υπηρέτησε με σθένος και αξιοπρέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η πορεία του στη ζωή, να βρίσκει πολλαπλούς μιμητές».

 

Το Τοπικό Συμβούλιο Δ.Ε. Αχλαδοκάμπου, αποφασίζει την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής.

 

Ως ακολούθως αποφασίζει:

 

1. Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Προέδρου και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου στην οικογένειά του και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα
2. Στη μνήμη του εκλιπόντος να κατατεθεί στέφανο
3. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου
4. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, όσο και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση αυτού.
5. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Ο Πρόεδρος του Τ.Σ
Ηλίας Σκούμπης

Διαβάστε ακόμη:

   Έφυγε από τη ζωή ο Αχλαδοκαμπίτης καρδιοχειρουργός Μιχάλης Μπονώρης   

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια