Τιμητικό διήμερο για τους ποιητές της Αργολίδας

24 Likes
43 Shares
1 Comments

 

Το “Φουγάρο” σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, την Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, τον Αντιπεριφερειάρχη, Τάσο Χειβιδόπουλο και τους Δημάρχους, Δημήτρη Κωστούρο, Δημήτρη Καμπόσο, Κώστα Γκάτζιο και Δημήτρη Σφυρή, διοργανώνει ένα διήμερο για τους ποιητές της Αργολίδας με σκοπό να τιμήσει την προσφορά τους στην τέχνη της ποίησης και του λόγου.

 

Το Σάββατο στις 18 Μαρτίου 2017 θα γίνουν οι παρουσιάσεις στις 11.00΄-14.00΄και 18.00-21.00 καθώς και την Κυριακή 19 Μαρτίου το πρωί 11.00΄-14.00΄στο Φουγάρο. Μεταξύ των συνεδριών θα γίνεται ένα μικρό διάλειμμα. Ελάτε μαζί μας σε αυτή τη γιορτή της ποίησης, περιμένουμε εσάς και αυτούς που αγαπάνε τους ποιητές και την ποίηση.

 

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ
  • Ανώνυμος 14 Μαρτίου 2017

    Το παραξεφτιλίσανε, όπως και πέρισυ εκεί στο Φουγάρο και το Πανεπιστήμιο με την ποίηση και τους δημαρχαίους. Ξεφτιλίζουνε τους σοβαρούς ποιητές βάζοντά τους σε εκδήλωση που “συνδιοργανώνουν” με τους Καμπόσους, τους Κωστούρους και τους Χειβιδοπουλους. Θεωρώντας ότι έτσι θα μαζευτεί κόσμος. Πράγματι θα μαζευτούν οι “κόσμικοί” και όλοι οι άσχετοι με την ποίηση που το μόνο ποίημα που ξέρουν είναι το “αρνάκι άσπρο και παχύ”. Οι πραγματικοί αναγνώστες θα είναι απόντες και καλά θα κάνουν……

    0

    0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.