Παρουσίαση του βιβλίου της Χαράς Κοσεγιάν στη βιβλιοθήκη «Παλαμήδης»

 

To βιβλίο της Ναυπλιώτισσας Χαράς Κοσεγιάν «Ναϊρί» θα παρουσιάσει ο φιλόλογος και συνεργάτης των ‘Αργολικών» σε θέματα βιβλιοκριτικής Δημήτρης Παπαδριανός στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Ναυπλίου “ Παλαμήδης” το Σάββατο 11 Μαρτίου, στις 7 μμ. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Μαρία Καστάνη.

 

Εκτός από την παρουσίαση του βιβλίου ο κ. Παπαδριανός θα αναφερθεί επιγραμματικά και στα εξής: Διαχείριση της λογοτεχνίας και της Τέχνης γενικότερα, σήμερα, Λογοτέχνες και “Λογοτέχνες”, Λογοτεχνία: καταναλωτικό ή ψυχαγωγικό αγαθό; Επαγγελματίες λογοτέχνες και λογοτέχνες της έμπνευσης, της αποκάλυψης και του δημιουργικού “ονείρου”, Τέχνη μόνο για την τέχνη ή οφείλει η Τέχνη εκτός από ανώτερη μορφή έκφρασης, να υπηρετεί και ανώτερους σκοπούς του ανθρώπου και της κοινωνίας, τα έργα Τέχνης ως αγοραία αγαθά στα σαλόνια συλλεκτών και οίκων, τα αιχμάλωτα έργα Τέχνης από κράτη απαγωγείς.

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια