Βρέθηκε στην Αργολίδα 62χρονος που είχε χαθεί πριν 6 μήνες – Άτομο που τον φιλοξενούσε ειδοποίησε τη “Γραμμή Ζωής”

 

 

Στο Μοναστηράκι Αργολίδας βρέθηκε ο 62χρονος Κυριάκος Νικήτας, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από 6 μήνες, στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 από την περιοχή του Κολωνού και αναζητείτο από τη “Γραμμή Ζωής – Silver Alert”.

 

Η περιπέτεια του κ. Κυριάκου Νικήτα έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Νικήτας, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πάλι κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

 

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος χάθηκε την 21/09/2016, όταν έφυγε από το σπίτι του στον Κολωνό, λέγοντας στους δικούς του ότι θα πάει για δουλειά στην Καλαμάτα. Την 30η Σεπτεμβρίου, γνωστός του βοσκός, ανέφερε ότι τον είδε στην Κόρινθο και ότι κατευθυνόταν, όπως του είχε πει, προς την Τρίπολη για δουλειά. Έκτοτε, τα ίχνη του είχαν χαθεί και δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

 

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 07/03/2017, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

 

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, 08/03/2017 κλήση, από πολίτη που είχε δει το SILVER ALERT, ο οποίος ανέφερε ότι ο 62χρονος φιλοξενείται από τον Οκτώβριο στο σπίτι του, στο Μοναστηράκι.

 

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ενημέρωσε τους συγγενείς του αναζητούμενου και τα αρμόδια Αστυνομικά Τμήματα, που προχώρησαν στην επιβεβαίωση της πληροφορίας. Ο κ. Κυριάκος είναι καλά και έχει και πάλι κοντά του την οικογένειά του!

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια