Πολιτική

Ορίστηκαν οι 5 αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ναυπλιέων

 

Από το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο ορίστηκαν οι 5 αντιδήμαρχοι (2 καινούργιοι – 3 παλιοί) οι οποίοι θα αναλάβουν καθήκοντα μέχρι το τέλος της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής:

 

O Γεώργιος Καχριμάνης, ως αντιδήμαρχος Οικονομικών έχει την εποπτεία, την ευθύνη και τη διαχείριση των οικονομικών θεμάτων του Δήμου και ειδικότερα, την εποπτεία και την ευθύνη των θεμάτων της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών (Τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου,& Αποθηκών, Τμήμα Εσόδων & Περιουσίας, Τμήμα Ταμείου). Χωρίς αντιμισθία.

 

Ο Ραφαήλ Μπαρού, ως αντιδήμαρχος αναλαμβάνει: 1) Την εποπτεία, την ευθύνη και τη διαχείριση των θεμάτων που έχουν σχέση με την Κοινωνική Πολιτική του Δήμου και ειδικότερα, τις αρμοδιότητες σχεδιασμού, συντονισμού, & παρακολούθησης των κοινωνικών πολιτικών & πολιτικών ισότητας των δύο φύλων, εφαρμογής προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας & προστασίας & προαγωγής της Δημόσιας Υγείας. 2) Την εποπτεία, την ευθύνη και τη διαχείριση των θεμάτων Πολιτικής Προστασίας. Xωρίς αντιμισθία.

 

Ο Κωνσταντίνος Ρούτουλας, ως αντιδήμαρχος έχει την εποπτεία, την ευθύνη και τη διαχείριση των θεμάτων 1) της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών και ειδικότερα, (Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου, Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης & Ληξιαρχείου, Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας) 2) Της Δ/νσης Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) (Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών, Τμήμα Εσωτερικής Ανταπόκρισης) Την καταγραφή και διαχείριση θεμάτων καθημερινότητας των πολιτών, που προσέρχονται στα ΚΕΠ. Με αντιμισθία.

 

Ο Σταύρος Γαβρήλος, ως αντιδήμαρχος αναλαμβάνει: Την εποπτεία, την ευθύνη και τη διαχείριση των θεμάτων της Δ/νσης Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πρασίνου και ειδικότερα, (Τμήμα Αποκομιδής Απορριμμάτων & Ανακύκλωσης Υλικών, Τμήμα Καθαρισμού Κοινόχρηστων χώρων & Ειδικών Συνεργείων, Τμήμα Διαχείρισης & Συντήρησης Οχημάτων, Τμήμα Περιβάλλοντος,& Πολιτικής Προστασίας (εκτός των θεμάτων του Γραφείου της πολιτικής προστασίας). Με αντιμισθία.

 

Ο Ευάγγελος Λεβεντογιάννης, ως Αντιδήμαρχος έχει την εποπτεία, την ευθύνη την διαχείριση των θεμάτων και τον συντονισμό των δράσεων σχετικά με τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών, καθώς και τη χορήγηση επαγγελματικών και παραγωγικών αδειών, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Επίσης, την εποπτεία, την ευθύνη την διαχείριση και τον συντονισμό των δράσεων σχετικά με τα θέματα καθημερινότητας των πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Ν. Τίρυνθας. Με αντιμισθία.

 

Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Δημάρχου αναπληρωτής ορίζεται ο Ραφαήλ Μπαρού.
Ανατίθεται η τέλεση των πολιτικών γάμων στον Γεώργιο Καχριμάνη, με αναπληρωτή τον Σταύρο Γαβρήλο.

 

Ο Ευάγγελος Ψυχογιός, θα είναι χωρίς αμοιβή, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος.

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου: Πριν ρίξεις φέτος βαρελότα στην Ανάσταση θυμήσου ότι…

Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου για βαρελότα στην Ανάσταση Ανακοίνωση από τη Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου Πριν ρίξεις…

23 λεπτά πριν

“Η δική του Ανάσταση!” – Ανακοίνωση από τη Λέσχη Φίλων Παναργειακού “Green Wolves”

Ανακοίνωση από τη Λέσχη Φίλων Παναργειακού "Green Wolves" Η πόλη και η ευρύτερη περιοχή της…

51 λεπτά πριν

Eταιρεία στο Άργος ζητά οδηγό για πενθήμερη απασχόληση

Η εταιρεία "Δ. ΚΥΒΕΡΙΩΤΗΣ Ι.Κ.Ε." στο 'Αργος, ζητά οδηγό με δίπλωμα Β'-Γ' έως 40 ετών,…

5 ώρες πριν

Διακοπή ύδρευσης σε περιοχές του Δήμου Άργους-Μυκηνών

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΕΥΑ Άργους-Μυκηνών για διακοπή ύδρευσης το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, σε περιοχές…

7 ώρες πριν

Εικόνες από Επιτάφιους της Αργολίδας

Εικόνες από Επιτάφιους της Αργολίδας (Η σελίδα θα ανανεώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας με…

8 ώρες πριν

Ισόπαλος ο Πανναυπλιακός στον πρώτο αγώνα μπαράζ για τη Γ’ Εθνική

Ισόπαλος 0-0 αναδείχθηκε ο πρωταθλητής Αργολίδας Πανναυπλιακός στον αγώνα με τον Αμαρυνθιακό που έγινε στο…

23 ώρες πριν