Ορίστηκαν οι 5 αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ναυπλιέων

 

Από το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο ορίστηκαν οι 5 αντιδήμαρχοι (2 καινούργιοι – 3 παλιοί) οι οποίοι θα αναλάβουν καθήκοντα μέχρι το τέλος της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής:

 

O Γεώργιος Καχριμάνης, ως αντιδήμαρχος Οικονομικών έχει την εποπτεία, την ευθύνη και τη διαχείριση των οικονομικών θεμάτων του Δήμου και ειδικότερα, την εποπτεία και την ευθύνη των θεμάτων της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών (Τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου,& Αποθηκών, Τμήμα Εσόδων & Περιουσίας, Τμήμα Ταμείου). Χωρίς αντιμισθία.

 

Ο Ραφαήλ Μπαρού, ως αντιδήμαρχος αναλαμβάνει: 1) Την εποπτεία, την ευθύνη και τη διαχείριση των θεμάτων που έχουν σχέση με την Κοινωνική Πολιτική του Δήμου και ειδικότερα, τις αρμοδιότητες σχεδιασμού, συντονισμού, & παρακολούθησης των κοινωνικών πολιτικών & πολιτικών ισότητας των δύο φύλων, εφαρμογής προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας & προστασίας & προαγωγής της Δημόσιας Υγείας. 2) Την εποπτεία, την ευθύνη και τη διαχείριση των θεμάτων Πολιτικής Προστασίας. Xωρίς αντιμισθία.

 

Ο Κωνσταντίνος Ρούτουλας, ως αντιδήμαρχος έχει την εποπτεία, την ευθύνη και τη διαχείριση των θεμάτων 1) της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών και ειδικότερα, (Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου, Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης & Ληξιαρχείου, Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας) 2) Της Δ/νσης Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) (Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών, Τμήμα Εσωτερικής Ανταπόκρισης) Την καταγραφή και διαχείριση θεμάτων καθημερινότητας των πολιτών, που προσέρχονται στα ΚΕΠ. Με αντιμισθία.

 

Ο Σταύρος Γαβρήλος, ως αντιδήμαρχος αναλαμβάνει: Την εποπτεία, την ευθύνη και τη διαχείριση των θεμάτων της Δ/νσης Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πρασίνου και ειδικότερα, (Τμήμα Αποκομιδής Απορριμμάτων & Ανακύκλωσης Υλικών, Τμήμα Καθαρισμού Κοινόχρηστων χώρων & Ειδικών Συνεργείων, Τμήμα Διαχείρισης & Συντήρησης Οχημάτων, Τμήμα Περιβάλλοντος,& Πολιτικής Προστασίας (εκτός των θεμάτων του Γραφείου της πολιτικής προστασίας). Με αντιμισθία.

 

Ο Ευάγγελος Λεβεντογιάννης, ως Αντιδήμαρχος έχει την εποπτεία, την ευθύνη την διαχείριση των θεμάτων και τον συντονισμό των δράσεων σχετικά με τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών, καθώς και τη χορήγηση επαγγελματικών και παραγωγικών αδειών, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Επίσης, την εποπτεία, την ευθύνη την διαχείριση και τον συντονισμό των δράσεων σχετικά με τα θέματα καθημερινότητας των πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Ν. Τίρυνθας. Με αντιμισθία.

 

Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Δημάρχου αναπληρωτής ορίζεται ο Ραφαήλ Μπαρού.
Ανατίθεται η τέλεση των πολιτικών γάμων στον Γεώργιο Καχριμάνη, με αναπληρωτή τον Σταύρο Γαβρήλο.

 

Ο Ευάγγελος Ψυχογιός, θα είναι χωρίς αμοιβή, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια