Επίσκεψη της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στο Δημαρχείο και το Μαραθώνιο Ναυπλίου

38 Likes
54 Shares
2 Comments

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο πραγματοποίησε την Κυριακή 5 Μαρτίου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αποδεχόμενη τη σχετική πρόσκληση για συνεργασία της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Ναυπλίου με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ναυπλιέων, παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Αργολίδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Αντιδήμαρχοι, καθώς και η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη.

 

Η κ. Βαρδινογιάννη αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα, που διαθέτει το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή, ενώ εκδήλωσε την χαρά της για την συμμετοχή της σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και του ανθρωπισμού που πραγματοποιείται στο Ναύπλιο στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Κατά την διάρκεια των συνομιλιών η κυρία Βαρδινογιάννη τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό του δήμου προς όφελος των πολιτών.

 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και εκδόσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

 

 

 

2 Σχόλια
 • Ιωάννης Σάββας
  Ιωάννης Σάββας 6 Μαρτίου 2017

  Βλαχογκλαμουριά! Ελπίζει να γίνει εξώφυλλο στο “Hello”, το “Ciao” και το “Λοιπόν”. Άντε Δήμαρχε, με το καλό και δίπλα στη Μενεγάκη

  0

  0
  • Ανώνυμος 7 Μαρτίου 2017

   Πουλάς όταν υπάρχει κάποιος να αγοράσει…είναι λίγοι νομίζεις εδώ στα μέρη μας που ψωφάνε για κάτι τέτοια;Σαμαράδες,Βαρδινογιάννηδες και αστέρες της Tv; Αμ δεν είναι λίγοι..είναι η πλειοψηφία!

   0

   0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.