34 προσλήψεις φυλακτικού προσωπικού σε Επίδαυρο, Μυκήνες, Παλαμήδι

 

Προσλήψεις 1.314 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων (Ημερήσιοι Φύλακες, Νυχτοφύλακες, Προσωπικό Καθαριότητας, κ.α.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για διάστημα 7 μηνών, θα γίνουν σε αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία.

 

Για την Εφορία Αρχαιοτήτων Αργολίδας εγκρίθηκαν 34 προσλήψεις ημερήσιων και νυχτερινών φυλάκων ΔΕ στους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών, της Επιδαύρου και του Παλαμηδίου.

 

Συγκεκριμένα:

 

Αρχαιολογικός χώρος Επιδαύρου
Ημερήσιοι φύλακες αρχαιοτήτων: 8
Νυχτοφύλακες αρχαιοτήτων: 2
Αρχαιολογικός χώρος Μυκηνών
Ημερήσιοι φύλακες αρχαιοτήτων: 17
Νυχτοφύλακες αρχαιοτήτων: 2
Αρχαιολογικός χώρος Παλαμηδίου
Ημερήσιοι φύλακες αρχαιοτήτων: 5

 

 

Η πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού στις ανωτέρω Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού θα γίνει με εποπτεία του ΑΣΕΠ.

 

Για το Φυλακτικό Προσωπικό (Ημερήσιοι Φύλακες και Νυχτοφύλακες) και το Προσωπικό Καθαριότητας, εγκρίνεται η απασχόληση με αμοιβή κατά τις Κυριακές, αργίες και λοιπές εξαιρέσιμες ημέρες καθώς και η εργασία πέραν του πενθημέρου, που εμπίπτουν στο χρονικό διάστημα της σύμβασης, μετά τη δημοσίευση σχετικής Υπουργικής Απόφασης.

 

Εφιστάται η προσοχή των αρμοδίων Προϊσταμένων για την αυστηρή τήρηση των νομίμων διαδικασιών, καθώς επίσης και των κριτηρίων πρόσληψης (άρθρο 21 του Ν. 2190/94, όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει σήμερα).

 

Σχετικά Υποδείγματα παρέχονται στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr).

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια