Δήλωση του αντιδημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Κρίγγου για την ανανέωση της θητείας του

 

Ο Αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την ανανέωση της θητείας του:

 

«Η απόφαση του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου, να ανανεώσει τη θητεία μου ως Αντιδημάρχου του Δήμου και Αναπληρωτή του για την περίοδο από 1η Μαρτίου 2017 έως και την 31η Αυγούστου 2019, είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμένα. Για το λόγο αυτό τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη του.

 

Η προσήλωσή μου στη συλλογικότητα και η δέσμευσή μου ότι με σχέδιο, προγραμματισμό και συνεργασία μεταξύ όλων των Δημοτικών Συμβούλων, μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά στη μεγιστοποίηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για όλους τους δημότες μας, αποτέλεσαν και εξακολουθούν να αποτελούν πάγια πεποίθησή μου.

 

Σε αυτούς τους δύσκολους για τη χώρα μας καιρούς, η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται με τη δράση και την αποστολή της να εκπληρώσει αυξημένα καθήκοντα, να καλύψει στο βαθμό του εφικτού τις αδυναμίες του κεντρικού κράτους και να αποτελέσει το στήριγμα του κάθε δημότη, ώστε αυτός να αντεπεξέλθει με επιτυχία στις δυσχέρειες της εποχής.

 

Η Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Καμπόσου, στη μέχρι τώρα θητεία της, ανταποκρίθηκε με επάρκεια σε αυτό το χρέος προς το Δήμο και τους δημότες. Κατόρθωσε, παρά τις δυσκολίες, να προχωρήσει στη συγκρότηση της αρχιτεκτονικής του νέου Δήμου, που προέκυψε μετά το σχέδιο “Καλλικράτης”, να οργανώσει ορθολογικά τις υπηρεσίες του, να ιεραρχήσει αποτελεσματικά τις προτεραιότητές του, να νοικοκυρέψει και να συμμαζέψει τα οικονομικά του, να τον καταστήσει συνεπή σύμμαχο των δημοτών στη μάχη της καθημερινότητας και να επιτελέσει τεράστιο έργο σε όλους τους τομείς. Και έτσι σκοπεύει να συνεχίσει. Με την ίδια προσήλωση, τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια αποτελεσματικότητα. Και με την ενεργό συμπαράσταση του συνόλου των δημοτικών υπαλλήλων του, είναι αποφασισμένη να εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών, στήριγμα και αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

Η νέα μεγάλη πρόκληση για το Δήμο μας την “επόμενη ημέρα”, είναι να κινητοποιήσει τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας και να καταστήσει την περιοχή μας πόλο ανάπτυξης και προσέλκυσης νέων επενδύσεων. Το σχέδιο πόλης του Άργους το οποίο ολοκληρώσαμε, το Πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης που διεκδικούμε αυτήν την εποχή, έργα μικρής και μεγαλύτερης εμβέλειας, με κορωνίδα την Ανάπλαση του ιστορικού κέντρου του Άργους, συμβάλλουν καθοριστικά σε αυτήν την κατεύθυνση. Διαμορφώνουν τις προϋποθέσεις, που θα επιτρέψουν στον τόπο μας να αποκτήσει την ικανότητα αξιοποίησης των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων και βιώσιμης επαγγελματικής απασχόλησης του συνόλου των δημοτών του και ιδίως των νέων του.

 

Από τη δική μου πλευρά, είμαι αποφασισμένος να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια στην κατεύθυνση αυτή. Με την ίδια πίστη, αφοσίωση και αποτελεσματικότητα, θα εξακολουθήσω να συμβάλλω στην αναγέννηση και την ανάπτυξη της περιοχής μας και να βρίσκομαι στο πλευρό του Δημάρχου μας Δημήτρη Καμπόσου τον οποίο θέλω για μια ακόμη αφορά να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη του και να επαναλάβω τη διαβεβαίωσή μου ότι θα ανταποκριθώ με επιτυχία στις υποχρεώσεις που μου ανέθεσε.»

4 σχόλια

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια