Διεκόπη η συνταγογράφηση φαρμάκων στα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου – Αναφορές στη Βουλή

 

Οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης κατέθεσαν στη Βουλή Αναφορές προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό με θέμα έγγραφο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας για τη διακοπή της συνταγογράφησης φαρμάκων στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου και στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους και την υποστελέχωση του ΠΕΔΥ.

 

Το κείμενο της Αναφοράς του κ. Ανδριανού έχει ως εξής:

 

“Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως το από 1-3-2017 έγγραφο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας στο οποίο εκτίθενται τα προβλήματα που έχουν ανακύψει λόγω της διακοπής της συνταγογράφησης φαρμάκων στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου και στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους καθώς και της υποστελέχωσης του ΠΕΔΥ, όπου σήμερα υπηρετεί στο Ναύπλιο μόνο ένας γιατρός, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την μη εξυπηρέτηση και ταλαιπωρία των πολιτών και ιδιαίτερα των υπερηλίκων, και σας καλώ να το εξετάσετε και να το αντιμετωπίσετε με τη δέουσα σοβαρότητα”.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια