Το τμήμα τυροκομίας γαλακτοκομίας του Δ.ΙΕΚ Επιδαύρου χτίζει τον γαστριμαργικό του μύθο. Μέσα σε δύο χρόνια (ως ΣΕΚ) δημιούργησε έναν άτλαντα γεύσεων:
Φέτα, κεφαλοτύρι, κασέρι, γραβιέρα με αγελαδινό γάλα και ποικιλία πιπεριών, γραβιέρα με πρόβειο, χαλούμι, κατίκι Δομοκού, κρασοτύρι, λαδοτύρι, χλωροτύρι, φορμαέλα, τύπου γκούντα, μανούρι, ανθότυρο, κεφαλογραβιέρα, μυζήθρα, καλαθάκι Λήμνου, ισπανικό μαντσέγκο, γαλοτύρι, ξινοτύρι, ελβετικό έμενταλ.
Στα εργαστήριά της Σχολής τυροκομούν ανελλιπώς κάθε εβδομάδα. Με καινοτόμες και παραδοσιακές συνταγές στοχεύουν σε μοναδικές κι ιδιαίτερες γεύσεις.
ΔΙΕΚ Επιδαύρου, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2753061330
Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε στο Δρέπανο Αργολίδας το απόγευμα του Σαββάτου 27/4 η κηδεία…
Το Σάββατο του Λαζάρου αναβιώνει στο Ναύπλιο ένα όμορφο έθιμο, προάγγελος του αναστάσιμου μηνύματος. Κορίτσια…
Ιδέες για πασχαλινά δώρα με καλό σκοπό Γράφει η Δώρα Ν. Αντωνοπούλου Η εβδομάδα που μας…
Ο Κεχαγιάμπεης, ο άνθρωπος που κατέστρεψε το Άργος Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΧΑΓΙΑΜΠΕΗ…
Ενοικιάζεται ρετιρέ 60 τ.μ., διαμπερές, 4ου ορόφου, στο κέντρο του Άργους. Τιμή: 350 ευρώ. Τηλέφωνο…
Τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Άργος Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας διοργανώνει την Παρασκευή 26 Απριλίου και…