Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

21 ποικιλίες τυριών δημιούργησαν οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ (ΣΕΚ) Επιδαύρου

57 Likes
244 Shares
0 Comments

 

Το τμήμα τυροκομίας γαλακτοκομίας του Δ.ΙΕΚ Επιδαύρου χτίζει  τον γαστριμαργικό του μύθο. Μέσα σε δύο χρόνια (ως ΣΕΚ) δημιούργησε έναν άτλαντα γεύσεων:

 

Φέτα, κεφαλοτύρι, κασέρι, γραβιέρα με αγελαδινό γάλα και ποικιλία πιπεριών, γραβιέρα με πρόβειο, χαλούμι, κατίκι Δομοκού, κρασοτύρι, λαδοτύρι, χλωροτύρι, φορμαέλα, τύπου γκούντα, μανούρι, ανθότυρο, κεφαλογραβιέρα, μυζήθρα, καλαθάκι Λήμνου, ισπανικό μαντσέγκο, γαλοτύρι, ξινοτύρι, ελβετικό έμενταλ.

 

Στα εργαστήριά της Σχολής τυροκομούν ανελλιπώς κάθε εβδομάδα. Με καινοτόμες και παραδοσιακές συνταγές στοχεύουν σε μοναδικές κι ιδιαίτερες γεύσεις.

 

ΔΙΕΚ Επιδαύρου, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2753061330

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.