21 ποικιλίες τυριών δημιούργησαν οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ (ΣΕΚ) Επιδαύρου

33 Likes
241 Shares
0 Comments

 

Το τμήμα τυροκομίας γαλακτοκομίας του Δ.ΙΕΚ Επιδαύρου χτίζει  τον γαστριμαργικό του μύθο. Μέσα σε δύο χρόνια (ως ΣΕΚ) δημιούργησε έναν άτλαντα γεύσεων:

 

Φέτα, κεφαλοτύρι, κασέρι, γραβιέρα με αγελαδινό γάλα και ποικιλία πιπεριών, γραβιέρα με πρόβειο, χαλούμι, κατίκι Δομοκού, κρασοτύρι, λαδοτύρι, χλωροτύρι, φορμαέλα, τύπου γκούντα, μανούρι, ανθότυρο, κεφαλογραβιέρα, μυζήθρα, καλαθάκι Λήμνου, ισπανικό μαντσέγκο, γαλοτύρι, ξινοτύρι, ελβετικό έμενταλ.

 

Στα εργαστήριά της Σχολής τυροκομούν ανελλιπώς κάθε εβδομάδα. Με καινοτόμες και παραδοσιακές συνταγές στοχεύουν σε μοναδικές κι ιδιαίτερες γεύσεις.

 

ΔΙΕΚ Επιδαύρου, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2753061330

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.