Ο Δημήτρης Μπουγιώτης νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου

 

Ο Δημήτρης Μπουγιώτης είναι ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου μετά την παραίτηση του Χρήστου Νταβάκου. Ο Δ. Μπουγιώτης ήταν ο δεύτερος σε σταυρούς της πλειοψηφούσας παράταξης.

 

Με ανακοίνωσή του εκ μέρους της δημοτικής παράταξης «Ναύπλιο, επόμενη μέρα», ο επικεφαλής Δημήτρης Κωστούρος αναφέρει:

 

Η Δημοτική Παράταξη «Ναύπλιο επόμενη μέρα»,ευχαριστεί το στέλεχός της και μέχρι σήμερα Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου Χρήστο Νταβάκο για την συνεχή, κοπιώδη και ανιδιοτελή προσφορά του προς την πόλη και προς την παράταξη.

 

Η παραίτηση του συμπολίτη μας Χρήστου Νταβάκου, ο οποίος αφοσιώθηκε στα κοινά επί δύο και πλέον έτη, γίνεται αποδεκτή με θλίψη και μόνον γιατί οφείλεται σε μη αντιμετωπίσιμους προσωπικούς λόγους.
Την θέση του θα καταλάβει, όπως ο νόμος ορίζει, ο δεύτερος σε σειρά εκλογής σύμβουλος της παράταξής μας, Δημήτρης Μπουγιώτης, πτυχιούχος του Πάντειου Πανεπιστήμιου.

 

Η δέσμευση του νέου Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας προς τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο (και επικεφαλής της παράταξης) ότι θα διαθέσει όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να συμβάλει στην βελτίωση των συνθηκών ζωής των Δημοτών και των επισκεπτών, σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Παράταξης «Ναύπλιο επόμενη μέρα», συνοδεύεται και από την πρόθεση όλων μας να στηρίξουμε τις κοινές δράσεις και να βοηθήσουμε το νεαρό αυτοδιοικητικό μέλος μας να ανταποκριθεί στις ευθύνες που αναλαμβάνει.

5 σχόλια

  1. Κωστούρο για τα ψηφαλάκια γίνεσαι αδίστακτος! Να σου υπενθυμίσω ότι οι τύποι δικάζονται ως εγκληματική οργάνωση. Ντροπή σου για πάντα……

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια