Παρουσίαση του προγράμματος Free Mobility από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας

 

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, στον πολυχώρο Φουγάρο στο Ναύπλιο, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αργολίδας που σχετίζεται με την ελεύθερη πρόσβαση και τον σεβασμό στα άτομα με κινητικά προβλήματα.

 

Στην φορτισμένη από συγκίνηση ατμόσφαιρα της παρουσίασης, συμμετείχαν ο Διευθυντής  Σωτήρης Ταραντίλης οι εκπαιδευτικοί Αικατερίνη Διατσίγκου, Μαρία Λούζη, Αναστασία Παπαγεωργίου, Θωμάς Θανάσουλας, καθώς και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας και γονείς.

 

Μέσα από το πρόγραμμα αυτό που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2016, οι μαθητές/-τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας, έδειξαν την αξία της δράσης των πολιτών. Υπέδειξαν στους πολίτες και στους τοπικούς φορείς πώς πρέπει να κινηθούν, έτσι ώστε η ελεύθερη προσβασιμότητα να είναι χρέος όλων μας. Μας θύμισαν την έννοια του σεβασμού προς τον συμπολίτη μας.

 

Στην παρουσίαση παραβρέθηκε ο κ. Θάνος Ζαφειρόπουλος, συντονιστής από τη δράση Eco Mobility.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια