Δημιουργήθηκε 15μελής οργανωτική επιτροπή για το 1ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αργολίδας

 

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου έγινε η 1η Συνάντηση Πολιτιστικών Φορέων Αργολίδας. Στο κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας ανταποκρίθηκαν περίπου 60 σύλλογοι και φορείς του Πολιτισμού.

 

Δημιουργήθηκε 15μελής Οργανωτική Επιτροπή η οποία θα προβεί στο σχεδιασμό του 1ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Αργολίδας το καλοκαίρι του 2017. Λόγω του αναμενόμενου μεγάλου αριθμού προτάσεων καθίσταται επιτακτική ανάγκη η υποβολή της παρακάτω φόρμας έως τις 20 Μαρτίου.

 

Για τους συλλόγους/φορείς που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν συμμετείχαν στην πραγματοποιηθείσα συνάντηση και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/9SqxGSmvLxltD7Pk2.

 

Η 15μελής Οργανωτική Επιτροπή αποτελείται από τους παρακάτω:

 

4 σχόλια

  1. Η δημιουργία φεστιβάλ είναι πολύ καλή…ΑΡΚΕΙ να μην είναι τρόπος να φάνε μερικοί χρήματα, αλλά αντίθετα να πάνε όλα στην αναδειξη του πολιτισμου της Αργολίδας…

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια