Εργαστήρι Δημιουργικής Αφήγησης για παιδιά, με τη Δέσποινα Φλεβάρη στο “Φουγάρο”

 

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Αφήγησης συνεχίζει από το Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο δεύτερο κύκλο συναντήσεων με θέμα: «Λογοτεχνία και Θέατρο» με την εκπαιδευτικό Δέσποινα Φλεβάρη. Στόχος του Εργαστηρίου είναι να φέρει τα παιδιά σε επαφή με τη λογοτεχνία. Με εργαλείο το παιδικό βιβλίο, διαβάζουν μικρές ιστορίες ή παραμύθια από τις συλλογές της “Νέας Βιβλιοθήκης” του “Φουγάρου” στο Ναύπλιο.

 

Χρησιμοποιώντας τεχνικές του θεάτρου όπως μιμική, αυτοσχεδιασμό, σωματική έκφραση, φτιάχνουν τους δικούς τους διαλόγους και δραματοποιούν αυτοσχέδια σαν πειραματικοί σκηνοθέτες τις ιστορίες που ακούν.

 

Έτσι τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν το βιβλίο γιατί παίζουν, συνεργάζονται, μοιράζονται, χαίρονται, δημιουργούν. Το Εργαστήρι θα καταλήξει στην δημιουργία μιας θεατρικής παράστασης που θα την έχουν φτιάξει τα ίδια τα παιδιά.

 

Για παιδιά 5-7 ετών, κάθε Τετάρτη στις 6.30-8μμ.
(Από την Τετάρτη 15/2/2017)

 

Για παιδιά 8-12 ετών, κάθε Κυριακή στις 6.30-8.30μμ.
(Από την Κυριακή 19/2/2017)

 

Κόστος συμμετοχής 15€/μήνα με έκπτωση σε αδέρφια 20%

 

Συμμετοχές: 2752047315 · 6941601388 · [email protected]

 

Η Δέσποινα Φλεβάρη είναι εκπαιδευτικός. Ζει στο Ναύπλιο από το 1994 και έχει εργαστεί από το 1994 σε προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης της ΝΕΛΕ Αργολίδας που πραγματοποιήθηκαν σε Δημοτικά Σχολεία της Αργολίδας. Την περίοδο 1994-1996 εργάστηκε ως καθηγήτρια Μουσικοκινητικής και Θεατρικού Παιχνιδιού στα ΙΕΚ Αργολίδας. Την περίοδο 2006-2010 συνεργάστηκε με το Δημοτικό Θέατρο Ναυπλίου ανεβάζοντας παιδικές παραστάσεις. Είναι απόφοιτος της Σχολής Εμψυχωτών ΑΝΙΜΑ και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια