39.000 € για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ναυπλιέων – Τα μισά σε εταιρεία της Αθήνας

 

Ενώ τα προηγούμενα χρόνια το κόστος των αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Ναυπλιέων έφτανε τα 30.000 ευρώ, φέτος ο ΔΟΠΠΑΤ έχει ακόμα πιο …φιλόδοξα σχέδια για να διασκεδάσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες…

 

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ, αντί για 30.000 θα δαπανηθούν 39.000 ευρώ! Μάλιστα, τα μισά από αυτά (19.840 €) θα δοθούν σε εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα για τη διεξαγωγή συνολικά 4 παραστάσεων.

 

Το ποσό των 39.000 ευρώ κατανέμεται ως εξής:

 

Για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις 19.840 €
Για σχεδιασμό εικαστικών για έντυπα, μάσκες καρνάβαλου κλπ και κατασκευή μασκών κλπ 7.440 €
Για προώθηση των εκδηλώσεων στα ΜΜΕ 2.500 €
Για κατασκευή του καρνάβαλου 3.100 €
Για διάφορα απρόβλεπτα υλικά κλπ 240 €
Για προμήθεια έντυπων, μπάνερ κλπ 2.492 €
Για ηχητική υποστήριξη εκδηλώσεων στις περιφερειακές δημοτικές ενότητες 3.286 €

Γ. Νικολόπουλος

5 σχόλια

  1. Να συμπληρώσουμε, ότι με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος θα διαθέσει 1.800 ευρώ για διαφήμιση σε ένθετο της εφημερίδας “Καθημερινή”.

  2. Αγαπητοί Ναυπλιώτες τα 39.000 ευρώ είναι λίγα για ένα Δήμο περί οπής σαν το δικό σας…ασφαλώς σας αξίζουν περισσότερα. Σας αξίζουν γιατί πλάθετε εγκώμια και γλύφετε σαν γυμνοσάλιαγκες του Φθινοπώρου χωρίς να καθίσετε να σκεφτείτε αν και πόσα χρήματα αναλογούν για κάθετι (ρεαλιστικά ,για την εποχή που διανύουμε).Ασφαλώς νομίζετε ότι είναι τρόπος διαφήμισης του Δήμου σας.Μα καλά σκεφτήκατε ποτέ ότι όλα αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να δοθούν σταδιακά σε δραστηριότητες του Δήμου ώστε ο τουρίστας και ο ίδιος ο δημότης του Ναυπλίου να ωφελείται από αυτές; Προφανώς δεν αναφέρομαι σε μερικούς από εσάς που δεν ενδιαφέρεστε και δε σας καίγεται καρφί που πηγαίνουν τα χρήματα παρότι είναι και δικά σας. Σε εσάς ας είναι ελαφρύ το πάπλωμα που σας σκεπάζει.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια