Τέσσερις ταξιδιώτες στο “Φουγάρο” (ποίηση, πεζογραφία και ζωγραφική)

 

Το ΦΟΥΓΑΡΟ, σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στο Ναύπλιο, το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Σύνδεσμο Φιλολόγων Αργολίδας, πραγματοποιεί από τις 15 Φεβρουαρίου ως τις 30 Μαρτίου σειρά παρουσιάσεων τεσσάρων συγγραφέων με πλούσιο ποιητικό, πεζογραφικό, δοκιμιακό και μεταφραστικό έργο. Πρόκειται για δημιουργούς που έχουν διακριθεί για την επιτυχία τους σε περισσότερους από έναν τομείς της λογοτεχνίας.

 

15 Φεβρουαρίου:
Ο Γιώργος Βέης, διπλωμάτης καριέρας, εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Unesco, βραβευμένος για την ποίησή του, υπήρξε ένας ακούραστος ταξιδιώτης από το Μανχάταν ως το Χαρτούμ, από την Σιγκαπούρη στο Βιετνάμ, στην Καμπότζη, στην Κίνα, στη Μογγολία, μια διαρκής μετακίνηση που κάλυψε εντέλει και τις πέντε ηπείρους. Η παρουσία του στο Φουγάρο θα είναι μια περιήγηση στο πολύπλευρο έργο του με αναφορές σε ανέκδοτα κείμενα και ποιήματά του.

 

Τα ποιήματά του διαβάζουν:
Αλέξανδρος Μουσούρος, Αναστασία Σιαχάμη από τη θεατρική ομάδα ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Ντίνα Καλογεροπούλου, από το εργαστήρι θεατρικής πράξης ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ
Κατερίνα Ζωγράφου, Μάνος Σπίτας από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΠΑ.ΠΕΛ.

 

Επίσης οι άλλοι τρεις ταξιδιώτες:
2 Μαρτίου: Ο Δημήτρης Καλοκύρης
16 Μαρτίου: Ο Φίλιππος Δρακονταειδής
30 Μαρτίου: Ο Μιχάλης Γκανάς

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια