Σεμινάριο για προσελκυτές δοτών μυελού των οστών

 

Με το σύνθημα “Κάνε κάτι σπουδαίο. Γίνε προσελκυτής δοτών Μυελού των Οστών και βοήθησε μας να Χαρίσουμε Ζωή” πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στο Άργος το 4ο σεμινάριο εκπαίδευσης ενημερωτών – προσελκυτών, όπου διοργανώθηκε από τον σύλλογο αιμοδοτών Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος” σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή», το Κέντρο Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 59 άτομα και πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του χώρου τους, της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων.

 

Στόχος του σεμιναρίου ήταν να εκπαιδευτούν οι συνεργάτες του συλλόγου Δεσμοί Αίματος από τις περιοχές Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Μεσσηνίας και Σαντορίνης ώστε να εκπαιδευτούν στο πώς μπορούν να ενημερώσουν και να εγγράψουν εθελοντές δότες μυελού των οστών στην εθνική και Παγκόσμια δεξαμενή δοτών και φτιάξουν έναν κόμβο προσέλκυσης δοτών και όλοι μαζί να βοηθήσουμε και αν κάνουμε την λευχαιμία παρελθόν!

 

Ο Σύλλογος Δεσμοί Αίματος θέλει να ευχαριστήσει τον Καθηγητή και Διευθυντή της μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των οστών Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και του ΚΕΔΜΟΠ – ‘’Χάρισε ζωή’’ κύριο Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη που στέκεται πάντα δίπλα μας σε όποια προσπάθεια έχει να κάνει με την βοήθεια στο Άνθρωπο καθώς και σε όλους τους συνεργάτες μας που θα βοηθήσουν στην διάδοση του μηνύματος και της ενημέρωσης γιατί πολλοί δεν γνωρίζουν ότι συνάνθρωποι μας αγωνιούν καθημερινά μέχρι να βρουν το συμβατό τους δότη που θα τους σώσει τη ζωή.
Το σεμινάριο τελέστηκε υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών και μέσα στις επόμενες μέρες οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν και τα πιστοποιητικά εκπαίδευσης.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια