Γιάννης Γκιόλας: Μόνο οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι θα περιορίσουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό (βίντεο)

 

Μια σειρά από ερωτήματα που σχετίζονται με τον ανταγωνισμό στην αγορά, τις παρεμβάσεις που γίνονται (ή πρέπει να γίνουν) για την προστασία του καταναλωτή, έθεσε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, όπου ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού εξετάσθηκε για τα πεπραγμένα του 2015.

 

Πέραν των ερωτημάτων που αφορούσαν τις διαδικασίες που ακολουθεί η Επιτροπή Ανταγωνισμού και τα αποτελέσματα που προκύπτουν ο κ. Γκιόλας τόνισε ότι “μόνο οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι εξασφαλίζουν πραγματική περιστολή του αθέμιτου ανταγωνισμού από πλευράς επιχειρήσεων , καθώς μοριοδοτήσεις, αποστολές εγγράφων κλπ δεν θα αποδώσουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα..”.

 

Επίσης ο κ .Γκιόλας αναφέρθηκε στο θέματα των τιμών και πως αυτές διαμορφώνονται στα αγροτικά προϊόντα , με δεδομένες τις διαμαρτυρίες και τα εύλογα παράπονα των παραγωγών, της Αργολίδας και άλλων περιοχών.

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί…

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια