Δίωρο κλείσιμο την Κυριακή του κόμβου Ινάχου – Συμμετοχή του Μπλόκου στο συλλαλητήριο της Αθήνας

 

Το Mπλόκο αγροτών του Άργους (κόμβος Ινάχου), την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, θα κάνει δίωρο αποκλεισμό (12-2 μμ), στον κόμβο. Επίσης θα συμμετέχει στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στη 1:30 μμ, στην πλατεία Βάθης.

 

Αναχώρηση πούλμαν από την Αργολίδα για το συλλαλητήριο:
Ναύπλιο: 9:10 πμ, από το Δημοτικό Κολυμβητήριο
Άργος: 9:30 πμ, από το σταθμό του ΟΣΕ, 9:45 πμ, από τον χώρο του Μπλόκου
Τηλ: 6942852356,6948206229 (μέχρι Δευτέρα απόγευμα)

 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας:

 

Μετά το συλλαλητήριο της Παρασκευής στην πόλη του Άργους, μαζί με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, αναδείχτηκαν τα κοινά προβλήματα και τα συμφέροντά μας. Ότι έχουμε κοινό αντίπαλο, την αντιλαϊκή πολιτική που φέρνει τη φτώχεια και την εξαθλίωση.

 

Καλούμε τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού, να συμμετάσχουν μαζικά και οργανωμένα. Να αυξήσουμε την πίεσή μας στην κυβέρνηση, για την επίλυση των αιτημάτων επιβίωσής μας. Συντονιζόμαστε και με τα άλλα πούλμαν της Ομοσπονδίας μας, ώστε η Πελοπόννησος σύσσωμη και συγκροτημένη, να δώσει το μήνυμα στην Αθήνα και την κυβέρνηση.

 

Αγωνιζόμαστε στα μπλόκα κατά της πολιτικής της ΕΕ και της κυβέρνησης που συγκεντρώνει τη γη και την παραγωγή σε λίγα χέρια, πετώντας στον Καιάδα του ξεκληρίσματος τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους. Παλεύουμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε τα χωράφια και τα ζώα μας, να μπορούμε να παράγουμε επαρκή, φτηνά και ποιοτικά προϊόντα για τις βιοτικές ανάγκες του λαού μας.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια