Το συλλαλητήριο στο Άργος: Υποστήριξη των αγροτών και από τις υπόλοιπες επαγγελματικές ομάδες

 

Με το σύνθημα «Εργατιά – αγροτιά, μια φωνή και μια γροθιά», οι εκπρόσωποι σωματείων υπαλλήλων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα έδειξαν τη συμπαράστασή τους στους αγρότες του μπλόκου του Ινάχου και γενικότερα σε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες της χώρας.

 

Αγρότες, επαγγελματίες, υπάλληλοι, άνεργοι και συνταξιούχοι, αψηφώντας τη βροχή και το κρύο, συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος.

 

Έγιναν ομιλίες από τους εκπρόσωπους των φορέων που συμμετείχαν και πορεία πεζή αλλά και με τρακτέρ στους δρόμους της πόλης.

 

«Ο αγώνας της μικρομεσαίας αγροτιάς, στο μπλόκο Άργους αλλά και σε όλη τη χώρα, είναι και αγώνας όλων. Η αιτία των προβλημάτων μας είναι κοινή και επομένως οι αγώνες μας πρέπει να έχουν την υποστήριξη του ενός με του άλλου, να έχουν αιτήματα που υπηρετούν τις δικές μας ανάγκες και όχι τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και των πολυεθνικών» ανέφεραν οι ομιλητές.

 

«Με τον κοινό αγώνα μας, μπορούμε να βάλουμε φρένο στην ολομέτωπη επίθεση κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεγάλου κεφαλαίου. Δεν θα επιτρέψουμε να περάσει η προσπάθεια της κυβέρνησης και των ΜΜΕ, να καλλιεργήσουν τον λεγόμενο “κοινωνικό αυτοματισμό” και να βάλουν λάδι στις βάρβαρες πολιτικές που καταστρέφουν μικρομεσαίους αγρότες και εργάτες», τονίστηκε στις ομιλίες.

 

Στο συλλαλητήριο, εκτός από τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Ν. Αργολίδας (ΑΚΣΥΝΑ) που διοργανώνει στο μπλόκο, συμμετείχαν το Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών Αργολίδας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, η ΕΛΜΕ Αργολίδας, ο Σύλλογοςε Εκπαιδευτικών α’βαθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, το Σωματείο Τεχνικών Οικοδόμων Ναυπλίου, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Άργους, το Σωματείο Ξυλουργών Άργους, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Άργους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια