Ο Βασ. Βασιλόπουλος αναφέρει τους λόγους που έφυγε από την παράταξη Γραμματικόπουλου

 

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη «Νέα Ελπίδα’ του Χρήστου Γραμματικόπουλου ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Βασιλόπουλος αναφέροντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

 
Καθ’όλη την διάρκεια της ενασχόλησής μου με τα κοινά (τοπική αυτοδιοίκηση) , είχα και έχω ως γνώμονα το συμφέρον των πολιτών-δημοτών. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τον Δήμο προς ίδιον ώφελος. Αντίθετα, η προσφορά μου είναι ανιδιοτελής και θα παραμείνει. Με τον συνδιασμό ” Ναύπλιο – Νέα Ελπίδα”, με επικεφαλής τον κ. Γραμματικόπουλο, με τον οποίο και εκλέχτηκα, διαπιστώνω ότι:

 

Οι ιδέες μου, τα “πιστεύω” μου, η αντίληψή μου για τον τρόπο λειτουργίας της αντιπολίτευσης μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και έξω από αυτό, η όλη φιλοσοφία μου για το πως πρέπει να σκεπτόμαστε και να πράττουμε όσον αφορά τα του Δήμου, δεν συνάδουν με τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης εκ μέρους του επικεφαλής του συνδυασμού, κου. Γραμματικόπουλου. Γι’ αυτό και πολλές φορές η ψήφος μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, διαφέρει.

 

Ψηφίζω πάντα κατά την κρίση μου προς όφελος των δημοτών και όχι προς όφελος του συνδυασμού. Σαν συνέπεια όλων των ανωτέρω, δηλώνω από σήμερα την ανεξαρτητοποίηση μου από τον συνδυασμό “Ναύπλιο – Νέα Ελπίδα”. Η απόφασή μου αυτή ήταν μονόδρομος, με δεδομένη την παραμονή μου στις πεποιθήσεις μου και την υποχρέωσή μου να τιμήσω την ψήφο που μου έδωσαν και εμπιστεύθηκαν οι συμπολίτες μας. Θα στηρίζω – όπως κάνω μέχρι σήμερα – κάθε τι θετικό που θα φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δημοτική Αρχή με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών.

 

Θα είμαι όμως και αντίθετος σε κάθε τι, που συντηρεί τη στασιμότητα και τις “παλαιού τύπου” πολιτικές πρακτικές και βλάπτει τους Δημότες και το Δήμο στο σύνολό του

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια