Πρόταση για ένταξη του αποχετευτικού του Κρανιδίου στο πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ

15 Likes
18 Shares
0 Comments

 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κατά τη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου αποφάσισε την υποβολή πρότασης ένταξης του έργου της ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου Κρανιδίου στο τομεακό πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ.

 

Όπως αναφέρει δελτίο τύπου της Περιφέρειας:

 

Έργο εξαιρετικά αναγκαίο σε μια διαρκώς ανερχόμενη τουριστική περιοχή χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου την ολοκλήρωση της αποχέτευσης του Κρανιδίου, τονίζοντας ωστόσο ότι η περιφερειακή αρχή έχει «ματώσει» να κρατήσει ζωντανό το έργο αυτό υπερβαίνοντας αλλεπάλληλες δυσκολίες, όπως και πολλά άλλα έργα εκατομμυρίων ευρώ επ’ ωφελεία των πολιτών.

 

Το έργο της αποχέτευσης του Κρανιδίου είχε ενταχθεί στο Ταμείο Συνοχής και ενώ είχε βρεθεί τρόπος συνέχισής του, το έργο χάθηκε λόγω της αδυναμίας του τότε Δημάρχου να το προχωρήσει, με επιπλέον δικαστικές διεκδικήσεις, ανέφερε ο Περιφερειάρχης και σημείωσε ότι «μπορέσαμε ωστόσο και το ξεκαθαρίσαμε μια ακόμα φορά και το εντάξαμε στο ΕΠΠΕΡΑΑ. Δυστυχώς όμως λόγω των capitalcontrols για μια ακόμα φορά το έργο δεν προχώρησε. Είχαμε όμως και πάλι προνοήσει και το σώσαμε ως μεταφερόμενο έργο στη νέα επιχειρησιακή περίοδο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.