Το ταξίδι του «Be there! Corfu Animation» στο Ναύπλιο

 

Η παραμυθού με τα μακριά, πολύχρωμα μαλλιά που με κάποιο μαγικό τρόπο, όσα λέει αρχίζουν να εμφανίζονται σε αυτά, ένα αγόρι που μεγαλώνει με τη λαχτάρα να έχει μια πιατέλα με βερίκοκα, ο Xέρμαν ένας αρουραίος που λατρεύει την ακαταστασία και το σκάκι, η γκρινιάρα γιαγιά που ταΐζει όλη την οικογένεια, ήταν μερικοί από τους πρωταγωνιστές των βραβευμένων ταινιών του Φεστιβάλ “Be there! Corfu Animation”, οι οποίοι συνάντησαν τους νέους φίλους της Βιβλιοθήκης Ναυπλίου που αγαπούν τα animation.

 

Οι ταινίες του προγράμματος, υψηλής ποιότητας στο σύνολό τους, όπως σχολίασε και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου κ. Γιάννης Λεοντάρης ο οποίος παρακολούθησε την προβολή, παρουσίασαν με τόλμη αλλά και σάτιρα καταστάσεις και γεγονότα που ταιριάζουν γάντι στα πολλαπλά πρόσωπα της σύγχρονης πραγματικότητας και κουλτούρας.
Επιπλέον το σχολικό κοινό που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Βιβλιοθήκης Ναυπλίου συστήθηκε με ένα νέο, απαιτητικό χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης στο εισαγωγικό εργαστήριο του καλλιτέχνη animation Άγγελου Ροδιτάκη.
Η πετυχημένη συνάντηση του “Be there!” με τη Βιβλιοθήκη Ναυπλίου πρόσφερε σε παιδιά , εφήβους αλλά και μεγαλύτερους ένα σύγχρονο, ενδιαφέρον και πολυσυλλεκτικό βλέμμα στο πλούσιο, ποιοτικό και πρωτότυπο κινηματογραφικό animation.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια