O Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού που ασχολούνται με τον Τουρισμό έκοψε την πίτα και παράλληλα διοργάνωσαν και μια ημερίδα με θέμα το ελληνικό πρωινό.
Απέδειξαν ότι τελικά μπορούμε να γεμίσουμε τους μπουφέδες πρωινών των ξενοδοχείων της χώρας, με ελληνικά τοπικά εδέσματα, τυρόπιτες από ελληνικά τυράκια, ομελέτες με κάθε λογής φρέσκα, εποχιακά λαχανικά και φρούτα, γιαούρτια, γλυκά και σπιτικές μαρμελάδες, χαμηλού κόστους, απόλυτα κερδοφόρα και κυρίως άκρως ανταγωνιστικά. Επιθυμία των επισκεπτών είναι άλλωστε να δοκιμάσουν την μοναδική ελληνική μεσογειακή κουζίνα.
Ο Βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ανέφερε στην ομιλία του, ότι από τις έρευνες σχετικά με τις προτιμήσεις των 27.500.000 επισκεπτών της χώρας μας το 2016, προέκυψε πως οι περισσότεροι είναι ενθουσιασμένοι από το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό.
Ο κ. Γκιόλας έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Γεωργιδάκη και το Διοικητικό συμβούλιο, αλλά και τα μέλη του συλλόγου, που υποστηρίζουν ενωμένοι τα συμφέροντα του τουριστικού κλάδου, μεγιστοποιούν τα οφέλη στις επιχειρήσεις τους, αλλά ταυτόχρονα και στις τοπικές κοινωνίες.
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού ασχολουμένων με τον Τουρισμό (Σ.Ε.Τ.) ιδρύθηκε το 1994 από 21 επαγγελματίες του τουρισμού , με σκοπό να προωθήσουν το Τολό στην παγκόσμια τουριστική αγορά.
Σήμερα αριθμεί 95 μέλη από το σύνολο των 130 μικρών και μεσαίων οικογενειακών επιχειρήσεων που λειτουργούν στο Τολό. Τα μέλη του είναι ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, τουριστικά γραφεία, γραφεία ενοικιάσης αυτοκινήτων, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, εμπορικά μαγαζιά, εταιρεία κρουαζιέρας, και εταιρείες υπαίθριων δραστηριοτήτων.
Ο κ. Γκιόλας έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Γεωργιδάκη και το Διοικητικό συμβούλιο, αλλά και τα μέλη του συλλόγου, που υποστηρίζουν ενωμένοι τα συμφέροντα του τουριστικού κλάδου, μεγιστοποιούν τα οφέλη στις επιχειρήσεις τους, αλλά ταυτόχρονα και στις τοπικές κοινωνίες.