Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Αργολίδας δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο εθελοντών “ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ” του νομού, θα υλοποιήσει από μία ημερίδα σε Άργος και Ναύπλιο, με αντικείμενο την δωρεά αίματος, μυελού των οστών και ομφαλοπλακουντιακού αίματος, στο πλαίσιο ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης των μαθητών/-τριών σε θέματα Αγωγής Υγείας.
Η ημερίδες υλοποιούνται για δεύτερη χρονιά και θα την παρακολουθήσουν μαθητές/-τριες της Γ’ Λυκείου, των σχολείων της Άργους και Ναυπλίου. Ομιλητές θα είναι έγκριτοι επιστήμονες – Πανεπιστημιακοί καθώς και μέλη του Συλλόγου.
Η ημερίδες θα πραγματοποιηθούν από τις 11 πμ έως τη 1 μμ την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, τις ίδιες ώρες, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου.