Ανδριανός στη Βουλή: Να καλυφθούν άμεσα τα κενά στα νηπιαγωγεία Αγίου Προκοπίου, Αγριλίτσας, Πορτοχελίου, Δρεπάνου

47 Likes
24 Shares
3 Comments

 

Ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου με θέμα την ανάγκη άμεσης κάλυψης των κενών στα νηπιαγωγεία Αγίου Προκοπίου, Αγριλίτσας, 2ο Πορτοχελίου και ολοήμερο Δρεπάνου.

 

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

“Με την παρούσα Ερώτηση υπογραμμίζω την επιτακτική ανάγκη κάλυψης των κενών στα νηπιαγωγεία Αγίου Προκοπίου, Αγριλίτσας, 2ο Πορτοχελίου και ολοήμερο Δρεπάνου που επηρεάζουν αρνητικά την λειτουργία τους, ενώ ήδη βρισκόμαστε στη μέση της σχολικής περιόδου.

 

Επισημαίνεται ότι παρά τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αργολίδας τα κενά δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθούν.

 

Δεδομένης της μεγάλης σημασίας του ζητήματος,

 

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Με ποιες άμεσες ενέργειες θα καλυφθούν τα κενά στα νηπιαγωγεία Αγίου Προκοπίου, Αγριλίτσας, 2ο Πορτοχελίου και ολοήμερο Δρεπάνου Αργολίδας”.

3 Σχόλια
 • Ανώνυμος 2 Φεβρουαρίου 2017

  Ρολους παιζουν.Τωρα φορανε το κουστουμακι της αντιπολιτευσης,μετα που θα γινουν κυβερνηση-ελεω βοιδολαου-θα υπερασπιζονται την αναγκαιοτητα των κενων στα σχολεια και τα νοσοκομεια.Αφου τους κοιτανε, τους σφιγγουν το χερικαι κυριως τους ψηφιζουν, καλα κανουν και ρωτανε

  0

  0
 • Ανώνυμος 1 Φεβρουαρίου 2017

  Πληρώνονται για ερωτήσεις, γι’αυτό ρωτάνε διαρκώς. Νομίζετε είναι τάχα για μας? Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους μας έχουν γραμμένους

  0

  0
 • Ανώνυμος 31 Ιανουαρίου 2017

  Με ξεπερνάει το γεγονός ότι κάτι τέτοιοι τύποι τώρα δείχνουν ότι “”κόβονται”” για το συμφέρον μας…

  0

  0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.