Ανακοίνωση της ΟΕΒΕ Αργολίδας για μισθοδοσία μέσω τραπεζικού συστήματος και ακατάσχετο λογαριασμό

21 Likes
21 Shares
0 Comments

 

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας

 

Μετά την υποχρεωτική καταβολή της μισθοδοσίας μέσω τραπεζικού συστήματος και με τους χιλιάδες λογαριασμούς κατασχεμένους, δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα στις επιχειρήσεις αλλά και στους δικαιούχους οι οποίοι έχουν οφειλές προς τρίτους.

 

Ο πρωθυπουργός κ Αλέξης Τσίπρας ενώ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εξήγγειλε ότι θα θεσμοθετηθεί ο ακατάσχετος λογαριασμός βλέπουμε πως οι κατασχέσεις λογαριασμών φυσικών και νομικών προσώπων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό ακόμα και για οφειλές χαμηλού ύψους. Είναι προφανές ότι η παραπάνω διαδικασία έκτος από την αβεβαιότητα που προκαλεί σε ολόκληρη την αγορά δίνει την χαριστική βολή σε επιχειρήσεις που με μεγάλη προσπάθεια παραμένουν ανοικτές.

 

Επιπρόσθετα με την διάδοση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, οι επιχειρήσεις ουσιαστικά καθίστανται όμηροι των πάσης φύσεως οφειλών τους με αποτέλεσμα να κλείνουν ακόμα περισσότερες επιχειρήσειςεκτινάσσοντας την ανεργία σε πολύ υψηλάεπίπεδα.Η σταθεροποίηση της οικονομίας δεν μπορεί να γίνει με μέτρα που πνίγουν την επιχειρηματικότητακαι δημιουργούν κλίμα αβεβαιότητας στην οικονομία.

 

Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος Μακρής Παναγιώτης
Ο γραμματέας Χρόνης Κωνσταντίνος

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.