Γκιόλας στην ΕΡΑ Τρίπολης: Σημαντικές εξελίξεις για Επίδαυρο στα θέματα της ΣΕΚ και του Ανάβαλου (ηχητικό)

Στη μεσημβρινή ραδιοεφημερίδα της ΕΡΑ Τρίπολης  φιλοξενήθηκε   ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας.

 

Προσκεκλημένος του δημοσιογράφου Σταύρου Ζορμπαλά   ο κ. Γκιόλας αναφέρθηκε στις εξελίξεις δυο σημαντικών θεμάτων για την  ευρύτερη περιοχή της  Επιδαύρου, την μετεξέλιξη της ΣΕΚ σε ΔΙΕΚ ενηλίκων και τα έργα μεταφοράς  νερού του Ανάβαλου  προς την Επίδαυρο.

 

Αναφορικά με τη Σχολή  Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιδαύρου και τη μετατροπή της – και επίσημα πλέον – σε  ΔΙΕΚ ενηλίκων  ο κ. Γκιόλας  έκανε λόγο  για τη μεγάλη  σημασία της απόφασης του Υφυπουργού Δημ. Μπαξεβανάκη   αφού η εν λόγω σχολή   δέχεται σπουδαστές από διάφορα  μέρη της Ελλάδας παρέχοντας γνώσεις και εμπειρία  σε τομείς όπως η τυροκομία, η λιθοξοοία κλπ, με καλές προοπτικές για  απορρόφηση στην αγορά εργασίας.

 

“Ικανοποιήθηκε  ένα δίκαιο αίτημα της Σχολής και δικαιώθηκαν οι προσπάθειες όλων όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου, όπως ο Δήμος Επιδαύρου,  οι βουλευτές του νομού,   ο άνθρωποι  της ΣΕΚ  κλπ” τόνισε ο κ. Γκιόλας.

 

Σχετικά με την επέκταση του Ανάβαλου προς Επίδαυρο ο κ. Γιάννης  Γκιόλας  μίλησε για την ανταπόκριση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε ένα  χρόνιο και βασικό αίτημα  των αγροτών της ευρύτερης περιοχής,  καθώς  με τα έργα που θα γίνουν, εντός διετίας ,  θα αρδευτεί πλήρως μια δυναμική  αγροτική περιοχή με καλλιέργειες όπως  εσπεριδοειδή, λαχανικά, ελαιώνες κλπ που θα αποδώσουν  σημαντικά  προς όφελος των καλλιεργητών και του εισοδήματός τους.

 

(Επισυνάπτεται το σχετικό  ηχητικό απόσπασμα…)

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια